Τραγωδία στη Νέα Ιωνία: Γυναίκα “έσβησε” μέσα στο φλεγόμενο σπίτι της

  27 February, 2019 ΑΡΘΡΑ
Τραγωδία στη Νέα Ιωνία: Γυναίκα “έσβησε” μέσα στο φλεγόμενο σπίτι της

Τραγικός επίλογος στην φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην Νέα Ιωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα που βρίσκονταν μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα είναι νεκρή. Αρχικά υπήρχε η ενημέρωση πως η γυναίκα είχε ανασυρθεί "χωρίς τις αισθήσεις της". Στο σημείο επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Το χειρότερο δυνατό τέλος «γράφτηκε» μετά την φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η γυναίκα που είχε απεγκλωβιστεί από τους πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, είναι νεκρή…

Φωτιά στην Νέα Ιωνία – Δυστυχώς δεν πρόλαβαν…

Όπως σας ενημέρωσε άμεσα το newsit.gr, η άτυχη γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από πυροσβέστες, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Περμάτων στη Νέα Ιωνία Αττικής.

Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Η φωτιά κατασβέστηκε από τη δύναμη της Πυροσβεστικής και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, είχε ξεκινήσει από το σαλόνι του διαμερίσματος.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετείχαν 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Προσπάθησε να ανοίξει το παράθυρο…

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η γυναίκα ήταν περίπου 73 ετών και δεν έφερε εγκαύματα, με την αιτία θανάτου να αποδίδεται σε εισπνοή καπνού.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η γυναίκα είχε ανάψει σόμπα ενώ φέρεται να προσπάθησε να ανοίξει το παράθυρο, χωρίς να το καταφέρει…

 

  27 February, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα