
Τα αδύνατα δυνατά έκαναν οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ για να κρατήσουν στη ζωή το μόλις 8 μηνών «αγγελούδι»
Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο, ένα βρέφος, το οποίο είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα.
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, κ. Γιάννη Φανουργιάκη, πρόκειται για ένα κοριτσάκι μόλις 8 μηνών.
Το βρέφος, όπως ανέφερε ο κ. Φανουργιάκης μιλώντας στο neakriti.gr, εισήχθη αρχικά, χτες το πρωί στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο και εφημέρευε. Όμως, η κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του κατέστησε απαραίτητη τη μεταφορά του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων.
Έτσι, το κοριτσάκι, το οποίο δεν είχε προλάβει ακόμη να συμπληρώσει ούτε το πρώτο έτος της ηλικίας του, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Φανουργιάκης, οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να καταφέρουν να κρατήσουν στη ζωή το μικρό «αγγελούδι», όμως, παρά τις επίμονες προσπάθειες τόσο των γιατρών όσο και του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου, το κοριτσάκι, τελικά, «έφυγε» από τη ζωή.
Μαρία Ελένη Νικηφόρου
neakriti.gr
Δείτε επίσης
- Νέα πρόκληση Ερντογάν για την Κύπρο: Ζήτησε από τον ΟΗΕ την αναγνώριση του ψευδοκράτους
- Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιτίθεται κατά του ΟΗΕ, της Ευρώπης, του κλίματος
- Αναβάλλεται η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν μετά από αίτημα της τουρκικής πλευράς
- Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συναντήθηκε με τον Ζελένσκι -μήνυμα αλληλεγγύης στον ουκρανικό λαό
- Τραμπ: Συνδέει τον αυτισμό με την παρακεταμόλη, χωρίς την παραμικρή επιστημονική τεκμηρίωση