Τρια χρόνια μετά...ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία!

panoriza.webnode.gr  06 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τρια χρόνια μετά...ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία!

Τρία ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται στις 26 του μηνός, από την ημέρα που πρωτοκολλήθηκε η τεχνική έκθεση από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Φαιστού, στην οποία επισημαίνονται οι κίνδυνοι από την ακαταλληλότητα τμήματος δρόμου, εντός της Δημοτικής Κοινότητας Ζαρού, στην περιοχή "Μαστρακιανά" και ο δρόμος γράφει τη ...δική του ιστορία!

Τρία ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται στις 26 του μηνός, από την ημέρα που πρωτοκολλήθηκε η τεχνική έκθεση από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Φαιστού, στην οποία επισημαίνονται οι  κίνδυνοι από την ακαταλληλότητα τμήματος δρόμου, εντός της Δημοτικής Κοινότητας Ζαρού, στην περιοχή "Μαστρακιανά" και ο δρόμος γράφει τη ...δική του ιστορία!

Από τότε μέχρι και σήμερα  και παρά τα δημοσιεύματα από το panoriza, κανένας υπεύθυνος δεν ανταποκρίθηκε στα καλέσματα των γειτόνων και διερχομένων από τον συγκεκριμένο δρόμο, με αποτέλεσμα ο δρόμος σήμερα να βρίσκεται σε ακόμα χειρότερη κατάσταση, μετά από βροχοπτώσεις και συνεχείς διελεύσεις! Από τον δρόμο αυτό, περνούν καθημερινά αυτοκίνητα και πεζοί, οι οποίοι διαμένουν στη συγκεκριμένη γειτονιά. 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο

Στο τελευταίο ΔΣ του Δήμου, βρέθηκαν δύο εκ των κατοίκων της γειτονιάς, για να εκφράσουν και δημόσια την διαμαρτυρία τους για την κατάσταση του δρόμου και να τονίσουν τους κινδύνους που υπάρχουν για μικρούς και μεγάλους οι οποίοι καθημερινά περνούν το κομμάτι του δρόμου. Μετά από αρκετή συζήτηση οι δύο παρόντες κάτοικοι ενημερώθηκαν ότι το θέμα θα εξεταστεί .

Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, η κατάσταση του δρόμου είναι κακή και οι γείτονες κάνουν έκκληση στους αρμοδίους να αποκαταστήσουν άμεσα τη ζημιά, διότι μετά και τις τελευταίες βροχοπτώσεις ο κίνδυνος να πέσει εντελώς ο δρόμος είναι όλο και πιο ορατός!

 

panoriza.webnode.gr  06 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα