Trivago Awards: Στην κορυφή τα ξενοδοχεία της Κρήτης-Ανάμεσα τους κι ένα που βρίσκεται στη Μεσαρά

cretalive.gr  14 November, 2018
Trivago Awards: Στην κορυφή τα ξενοδοχεία της Κρήτης-Ανάμεσα τους κι ένα που βρίσκεται στη Μεσαρά

Πολλά ξενοδοχεία και καταλύματα πραγματικά ξεχώρισαν ...

Τα trivago Awards είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση που παρέχει η trivago στα ξενοδοχεία για όσα πέτυχαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, και ανακοινώθηκαν οι νικητές, μεταξύ αυτών και αρκετοί Κρητικοί! Σε Ζαρό, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Χανιά... 

Ο Johannes Thomas, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής Εσόδων της trivago, έκανε την παρακάτω δήλωση για τα βραβεία: 

«Καθώς είμαστε μια κορυφαία, παγκόσμια μηχανή metasearch ξενοδοχείων και διαθέτουμε δεδομένα για εκατομμύρια συνολικές κριτικές πελατών, είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση, για να αναγνωρίσουμε τα ξενοδοχεία με την υψηλότερη κατάταξη που παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες τους. Ταυτόχρονα, καθώς αποτελούμε ψηφιακό κανάλι μάρκετινγκ, το οποίο χρησιμοποιούν εκατοντάδες χιλιάδες ξενοδόχοι σε όλον τον κόσμο, έχουμε τη δυνατότητα να αναγνωρίζουμε τα ξενοδοχεία που υιοθετούν νέες τεχνολογίες και έχουν εξαιρετική online παρουσία. Τα trivago Awards μάς δίνουν την ευκαιρία να τιμήσουμε τους προοδευτικούς ξενοδόχους που εργάζονται σκληρά σε αυτά τα υποδειγματικά ξενοδοχεία και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε ξανά φέτος». 

Τα ελληνικά ξενοδοχεία Μεταξύ των νικητών, έξι ελληνικά ξενοδοχεία, περιλαμβάνονται στους νικητές των trivago Awards 2019, με το πολυβραβευμένο Lindos Blu, να είναι πάλι πρώτο των πρώτων, για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν και την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών,  παρουσία τους στο διαδίκτυο, κ.ο.κ., ενώ τα βραβεία ανέδειξαν και τα 60 καλύτερα ελληνικά σε επίπεδο χώρας.

 

cretalive.gr  14 November, 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα