Τροχαίο Ρέθυμνο:Αγωνία για τα δύο κοριτσάκια

  13 October, 2019 ΑΡΘΡΑ
Τροχαίο Ρέθυμνο:Αγωνία για τα δύο κοριτσάκια

Σε πολύωρη επέμβαση υποβλήθηκε το πεντάχρονο κοριτσάκι-Στην παιδοχειρουργική νοσηλεύεται η μικρότερη αδελφή της.

Αγωνία για την κατάσταση των δύο μικρών παιδιών που τραυματίστηκαν σοβαρά στο τροχαίο το πρωί της Κυριακής στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο οποίο έχασε τη ζωή της μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το 5χρονο κοριτσάκι, που φέρεται σοβαρότερα τραυματισμένο, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η μόλις 3 ετών αδελφή της νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του ίδιου νοσοκομείου, φέροντας τραύματα στην λεκάνη και το πόδι.

Στο Πανεπιστημιακό νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ αλλά χωρίς σοβαρά τραύματα και η μητέρα τους και οδηγός του ενός από τα εμπλεκόμενα στο τροχαίο οχήματα.

Τραυματίστηκε και ζευγάρι

Υπενθυμίζεται ότι στο δεύτερο αυτοκίνητο, εκτός από την άτυχη 83χρονη που έχασε τη ζωή της, επέβαιναν 3 ακόμα ενήλικες. Ένα αντρόγυνο 56 ετών, εκ των οποίων η γυναίκα ανασύρθηκε πολυτραυματίας και εισήχθη στο χειρουργείο. Ο σύζυγος της φέρει μηριαίο κάταγμα ενώ στο πίσω κάθισμα καθόταν ένας ακόμα 55χρονος που είναι καλά στην υγεία του.

 

  13 October, 2019 ΑΡΘΡΑ