Τσάντες «Αγάπης» από το Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας

  08 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τσάντες «Αγάπης» από το Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας

1260 τσάντες γεμάτες τρόφιμα και «Αγάπη» για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα, μοίρασε το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Πολιτιστικού Κέντρου της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας, χθες Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου, προς τις ασθενέστερες οικονομικά οικογένειες που ζουν στις 108 Ενορίες της.

 Όπως ανέφερε μιλώντας στο mesaralive ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακάριος «η βοήθεια αυτή προέρχεται από το Υπουργείο Εργασίας».

Σύμφωνα  με τον Σεβασμιότατο, «η ανθρωπιστική αυτή πρωτοβουλία ανήκει στον πρώην Υφυπουργό, κ. Βασίλειο Κεγκέρογλου, ο οποίος την πρότεινε προς την Εκκλησίας Κρήτης και υπεγράφη επί της θητείας του σχετική προγραμματική σύμβαση.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Μ.Κ.Ο. «Φιλοξενία» της Εκκλησίας Κρήτης.

Βοήθεια προσφέρθηκε από την αυτή πηγή και προς στις άλλες Μητροπόλεις της Μεγαλονήσου.

Η προσφορά αυτή κρίνεται σημαντική για τους καιρούς που ζούμε και αποτελεί μια μικρή χειρονομία τόνωσης των εχόντων ανάγκη συνανθρώπων μας, για τις ημέρες του Πάσχα.

Τις τσάντες παρέλαβαν   οι Εφημέριοι της Ι. Μητροπόλεως, οι οποίοι και πρότειναν οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Το Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον τότε Υφυπουργό κ. Βασίλειο Κεγκέρογλου και προς όλους όσους βοήθησαν για την ετοιμασία των ως άνω τσαντών» σημείωσε ο κ. Μακάριος .

 

  08 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ