Τσικνοπέμπτη με παραβάσεις και πρόστιμα στην Κρήτη

  05 March, 2021 ΑΡΘΡΑ
Τσικνοπέμπτη με παραβάσεις και πρόστιμα στην Κρήτη

Σωρηδόν έπεσαν πρόστιμα χθες, Τσικνοπέμπτη , στο Ηράκλειο  από τις αστυνομικές αρχές στα πλαίσια των ελέγχων για την αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού.

Σε 3 καφετέριες που ήταν ανοιχτές παρά το lockdown,  σε Ηράκλειο και Χανιά βεβαιώθηκαν πρόστιμα τόσο σε ιδιοκτήτες αλλά και πελάτες που βρίσκονταν εντός του καταστήματος.

Αναλυτικότερα χθες το απόγευμα διαπιστώθηκε ότι, στα Χανιά ιδιοκτήτης καφετέριας είχε ανοιχτό το κατάστημα του με έξι θαμώνες μέσα σε αυτό.

Στον επιχειρηματία βεβαιώθηκε το τσουχτερό πρόστιμο των 10.000 ευρώ και στους πελάτες πρόστιμα αξίας από 300 ευρώ έκαστος.

Ηράκλειο

Στο  νομό Ηρακλείου και συγκεκριμένα στον Κρουσώνα , καφετέρια λειτουργούσε με 5 θαμώνες. Επιβλήθηκε πρόστιμο στον ιδιοκτήτη 3.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες και 300 ευρώ πρόστιμα  για άσκοπη μετακίνηση.

Ενώ αντίστοιχο σκηνικό και στο Σκαλάνι του ν. Ηρακλείου όπου ήταν ανοιχτή καφετέρια με έναν πελάτη. Και σε αυτήν την περίπτωση , τσουχτερό πρόστιμο 3000 ευρώ και πρόστιμο στον πελάτη 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ χθες στην Κρήτη ήταν χιλιάδες και συγκεκριμένα έφθασαν τους 3.4448, στην διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 142 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και άσκοπές μετακινήσεις .

Αναλυτικότερα για τις 106 παραβάσεις για άσκοπές μετακινήσεις και sms αφοορούσαν

12 στα Χανιά
7 στο Ρέθυμνο
67 στο Ηράκλειο
17 στο Λασιθι
Και 3 στον ΒΟΑΚ

 

  05 March, 2021 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα