Τυμπάκι: Η έκκληση για ένα παιδί που μάχεται για την υγεία του - Εκστρατεία για τη στήριξη του

mesaralive.gr  27 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τυμπάκι: Η έκκληση για ένα παιδί που μάχεται για την υγεία του - Εκστρατεία για τη στήριξη του

Ο μικρός Σάββας Μανουσάκης είναι 9 χρόνων από το Τυμπάκι Μεσαράς και ζητά τη στήριξη ολων

Ο μικρός Σάββας Μανουσάκης είναι 9 χρόνων από το Τυμπάκι Μεσαράς. Έχει εκ γενετής πρόβλημα στο πόδι του και γι' αυτό υποβλήθηκε σε 3 χειρουργικές επεμβάσεις.

Στις 2 πρώτες το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, υπήρχε το ενδεχόμενο - όπως είπαν οι θεράποντες ιατροί στην οικογένειά του - ν' ακρωτηριαστεί. Ευτυχώς βρέθηκε μόσχευμα και απεφεύχθη το χειρότερο.

'Όμως ο μικρός Σάββας δεν στάθηκε τυχερός γιατί παρουσιάστηκε ένα σοβαρότερο πρόβλημα στην ουρήθρα, κατόπιν εξετάσεων και υπέρηχων διαπιστώθηκε πολυποειδής όγκος 2,6 // 2,8 cm.

Τώρα πρέπει οι θεράποντες ιατροί του ΠΑΓΝΗ να δουν αν μπορούν να προβούν σε επέμβαση διαφορετικά θα πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα, στο "Αγία Σοφία".

Ο μικρός παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο με την ευγενική προσφορά συνανθρώπων μας.

Η οικογένεια δεν μπορεί ν' ανταποκριθεί οικονομικά. Βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία. Η μητέρα είναι αναγκασμένη να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του μικρού με αποτέλεσμα να μην εργάζεται. Ο πατέρας εργάζεται με πενιχρό μεροκάματο που δεν φτάνει να συντηρήσει και τ' άλλα 2 ανήλικα παιδιά τους.

Ο μικρός Σάββας και η οικογένειά του κάνει έκκληση σε όλους μας, στην ανθρώπινη ευαισθησία για ένα παιδί μόλις 9 χρόνων που δεν μπορεί να χαρεί τη ζωή και να ζήσει σαν όλα τα παιδιά της ηλικίας του, ούτε καν να πάει σχολείο και να παίξει με τους φίλους του.

Βοηθείστε από το περίσσευμα της ψυχής σας ώστε να μπορέσει να κάνει την επέμβαση και  να χαμογελάσει ξανά.

Ο αριθμός  λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα είναι:

GR2901104790000047900212102

Μανουσάκης Σάββας και Μανουσάκης Μανώλης

 

mesaralive.gr  27 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα