Τυμπάκι: Με λαμπρότητα η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου Δέντρου

mesaralive.gr  11 December, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Τυμπάκι: Με λαμπρότητα η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Πλημμύρισε με κόσμο και γιορτινή διάθεση η Κεντρική Πλατεία Τυμπακίου


Mε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία των ευχών στο Τυμπάκι που ήταν κατάμεστη από κόσμο.

Το μεράκι και η φαντασία των μελών του ανανεωμένου τοπικού Π.Σ ήταν εκεί και το αποτέλεσμα έχει μαγέψει μικρούς και μεγάλους, δίνοντας ένα ξεχωριστό, ασυνήθιστο για τα δεδομένα της περιοχής, χρώμα στις μέρες αυτές.
Το σύνθημα για τη Φωταγώγηση έδωσε ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδακης που ευχήθηκε η Γέννηση του Ιησού να φέρει την αναγέννηση, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, στις καρδιές μας.

Καλές Γιορτές, με υγεία, σε όλους!

Δείτε περισσότερες φωτογραγίες εδώ
 

Η ανακοίνωση του Δήμου Φαιστού:

Σε μία κατάμεστη από κόσμο πλατεία με μικρούς και μεγάλους να διασκεδάζουν και να ανυπομονούν για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου!
Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την εκδήλωση δημιουργώντας γιορταστικη ατμόσφαιρα!
Φέτος, χριστουγεννιάτικα σπιτάκια κοσμούν την πλατεία στο Τυμπάκι, βάζοντας μικρούς και μεγάλους στη μαγεία των Χριστουγέννων, στο πνεύμα της αγάπης, της προσφοράς, της αλληλεγγύης, όπου με πολύ φαντασία, προσωπική εργασία, προσφορά και δημιουργικότητα έχει υλοποιηθεί αυτή η εξαιρετική προσπάθεια στην οποία συνεισέφεραν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, εθελοντικές ομάδες, σχολικές ομάδες και ιδιώτες, για να δώσουν χαρά και να ζωντανέψουν τη φλόγα στις καρδιές όλων εμάς!
Ο Δήμαρχος Φαιστού, κύριος Γρηγόρης Νικολιδάκης έδωσε το σήμα για την έναρξη του Χριστουγέννων, με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και την γέννηση της ελπίδας για καλύτερες μέρες να ζωντανεύει στις καρδιές μας!
Ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!!
 

 

mesaralive.gr  11 December, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα