Τυμπάκι: Περιμένοντας ακόμη να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπιτι»

mesaralive.gr  27 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τυμπάκι: Περιμένοντας ακόμη να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπιτι»

Ενα χρόνο απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπιτι»

Οι εργαζόμενες στο «Βοήθεια στο Σπίτι» στον Δήμο Φαιστού, παραμένουν απλήρωτες για 12 μήνες περίπου και ελπίζουν άμεσα να ξεκινήσει η καταβολή των μισθών τους.

Συμφωνα με το Δήμαρχο Φαιστού Γιώργο Αρμουτάκη, έχει φτάσει το ένταλμα των 50.000 ευρώ για την πληρωμή των μισθών των εργαζομένων.

Οι εξελίξεις είναι θετικές, καθώς το θέμα συζητήθηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου πάρθηκε ομόφωνα η απόφαση για τη στήριξη των εργαζομενων. Μια συνεδρίαση την οποία παρακολούθησαν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι...

Ζητούμενο για τη Δημοτική Αρχή είναι το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» για το Ζαρό και το Τυμπάκι να ενταχθεί μέσα στις Υπηρεσίες του Δήμου. Αν γίνει αυτό θα μπορεί πλέον η μισθοδοσία να γίνεται απευθείας από το Δήμοτικό ταμείο, όπως έχει γίνει με το Πρόγραμμα των Μοιρών», λέει χαρακτηριστικά  ο κ. Αρμουτάκης, που αναζητά λύση στο πρόβλημα των εργαζόμενων, οι οποίες είναι απλήρωτες για πολλούς μήνες.

Οι πληρωμές που θα γίνουν αφορουν τους τρεις τελευταίους μήνες του 2017 και έπεται συνέχεια.

Ενώ μιλώντας στο mesaralive.gr εργαζόμενη στο Πρόγραμμα, δεν παραλείπει να αφήσει μια αιχμή προς το Δήμο, λέγοντας πως η διαχείριση δεν ήταν αυτή που έπρεπε, για μια Υπηρεσία που είναι απαραίτητη στην τοπική κοινωνία...

 

mesaralive.gr  27 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα