Tυμπάκι: Συνάντηση για το επενδυτικό έργο στον Αφραθιά

  15 May, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Tυμπάκι: Συνάντηση για το επενδυτικό έργο στον Αφραθιά

Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση στο χώρο, όπου θα κατασκευαστεί το «Πρότυπο Κατασκηνωτικό Κέντρο Εξυπηρέτησης ΑμεΑ στον Αφραθιά.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας, με τη βοήθεια του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ελευθέριου Αυγενάκη  και του Αντιδημάρχου Τεχνικών έργων του δήμου Φαιστού κ. Ιωάννη Φασομυτάκη, παρουσίασαν στο πρόεδρο της Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Χρήστο Καλούδη και στη πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ  κ. Ιωάννα Καρυοφύλλη, με κάθε λεπτομέρεια το επενδυτικό έργο που πρόκειται να υλοποιηθεί στο σημείο αυτό.

Αξίζει να γίνει αναφορά στο γεγονός ότι, ο Υφυπουργός αθλητισμού κ. Ελευθέριος Αυγενάκης που τυγχάνει να είναι και συντοπίτης μας , έχει βοηθήσει πολύ ώστε το έργο αυτό να πάρει σάρκα και οστά.

Επίσης, από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό μας, ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόριος Νικολιδάκης αλλά και ο κ. Ιωάννης φασομυτάκης, που μας βοήθησαν να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που εμφανίστηκαν.

Από την άλλη, είχαμε την ευκαιρία να δείξουμε στον κ. Καλούδη και στην κ. Καρυοφύλλη, όλο το επενδυτικό σχέδιο του κέντρου αυτού, καθώς και τα  βήματα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, με απώτερο σκοπό την  αναβάθμιση του τόπου μας. Ενθουσιάστηκαν πολύ με το έργο αυτό , και κυρίως με τη συλλογικότητα που υπάρχει για να ολοκληρωθεί αυτό το σημαντικό έργο. Ευελπιστούμε στη συμπαράστασή τους.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι το επενδυτικό αυτό σχέδιο χρηματοδοτείται 100% από το Τ.Π CLLD/ LEADER Μεσαράς, που υλοποιεί η ΟΤΔ ΑναπτυξιαΚΉ Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ, την οποία ευχαριστούμε θερμά, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Γεωργικού Ταμείου Αγροτικής Ανάπτυξης και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

  15 May, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ