Υπέροχες εικόνες από τα χιονισμένα Λευκά όρη
_856_642_76.jpg)
Η «Διδώ» έφερε χιόνια
Η κακοκαιρία «Διδώ» πέρασε από την Κρήτη και αφήνει πίσω της όχι μόνο καταστροφές από το χαλάζι και τις καταιγίδες αλλά και λευκό τοπίο. Έτσι με την πιο όμορφη εικόνα ξύπνησαν οι κάτοικοι των Χανίων καθώς ένα λευκό «πέπλο» απλώθηκε στα Λευκά Όρη.
Το χιόνι που έπεσε ήταν τόσο έντονο που κάλυψε τις βουνοκορφές και διαμόρφωσε πραγματικά χειμωνιάτικο σκηνικό, μια παραμυθένιο εικόνα δύο μόλις εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα. Μάλιστα αν το χιόνι παραμείνει, τα ορεινά του νησιού θα γίνουν προορισμός για εκατοντάδες λάτρεις του χιονιού.
Στα λευκά όμως ντύνεται και η υπόλοιπη χώρα καθώς οι μετεωρολόγοι προβλέπουν χιονοπτώσεις, τοπικά πυκνές στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Πάντως η «Διδώ» μπορεί προκάλεσε προβλήματα και καταστροφές στην Κρήτη αλλά σύμφωνα τους μετεωρολόγους δεν ξεμπερδέψαμε ακόμα με τα έντονα καιρικά φαινόμενα αφού και το Σαββατοκύριακο προβλέπεται επιδείνωση του καιρού.
Φωτογραφίες: Στέλιος Σούλιαρης

_637_478_76.jpg)
_637_478_76.jpg)
_637_478_76.jpg)
Δείτε επίσης
- Παράταση ως αύριο στην υποβολή αιτήσεων για την προκήρυξη μονίμων 1Γ/2025 του ΑΣΕΠ
- Δήμος Φαιστού: Ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς
- Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2025: Πρόγραμμα, τελετουργικό και δράσεις
- Φιλοζωικός Σύλλογος Μεσσαράς «Η Αγάπη»: φόλες σε Χουστουλιανά και Γέργερη
- ΕΕ: Ανακοινώθηκε νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία