Υπό κατάληψη για δεύτερη μέρα το Λύκειο Tυμπακίου

mesaralive.gr  30 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Υπό κατάληψη για δεύτερη μέρα το Λύκειο Tυμπακίου

Οι συνεχιζόμενες ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό στο επίκεντρο.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Τυμπακίου πραγματοποίησαν κατάληψη στο χώρο του σχολείου, με βασικό αίτημα τους την κάλυψη των κενών  που συνεχίζουν να υφίστανται, δύο μήνες σχεδόν,έπειτα από την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα, το σχολείο εξακολουθεί να έχει ανάγκη από έναν Φιλόλογο, έναν καθηγητή Αγγλικής, έναν Οικονομολόγο κι έναν Βιολόγο.

Για τη Βιολογία δε, αξίζει να σημειωθεί, ότι με δεδομένο το γεγονός, πως αποτελεί μάθημα πανελλαδικώς εξεταζόμενο, η άμεση κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης κρίνεται ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ!!

Σχετικά με το Τυμπάκι

Επειδή, για πολλούς καθηγητές, το  Λυκειο Τυμπάκιου, δεν βρίσκεται στις πρώτες τους επιλογές, όταν καλούνται να επιλέξουν τον επαγγελματικό τους προορισμό, είναι σημαντικό να αναφερθεί πως το σχολείο της περιοχής, είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Περιφέρεια Ηρακλείου, ενώ κάθε χρόνο έχει να παρουσιάσει μεγάλες επιτυχίες σε επίπεδο Πανελλαδικών εξετάσεων, «δίνοντας» πολλούς μαθητές στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Επιπλέον το Τυμπάκι είναι μια παραθαλάσσια κωμόπολη, στο νοτιότερο σημείο της Κρήτης, με εξαιρετικές κλιματολογικές συνθήκες, υψηλή ποιότητα ζωής και φιλόξενους κατοίκους, μια όμορφη περιοχή που πληροί όλες τις προδιαγραφές, προκειμένου να την επιλέξει ένας νέος εκπαιδευτικός, ακόμα και για μόνιμη εγκατάσταση.

 

mesaralive.gr  30 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα