Υποδοχή Ηρώων στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές

mesaralive.gr  02 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Υποδοχή Ηρώων στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές

Φώτο: mesaralive

Ανεπανάληπτες στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στο Αεροδρόμιο του Ηρακλείου, στην υποδοχή που επεφύλαξαν οι Μεσαρίτες στον Γίγαντα Χρυσό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μανώλη Στεφανουδάκη, αλλά και στο Φιλιότσο του τον Χρυσό επίσης Σε Τζον (Γιάννη) Φερνάντες!

Όπως έχει ήδη γράψει το mesaralive.gr από χθες, η Κρήτη, η Μεσαρά και η Γαλιά, υποδέχτηκαν δυο Παγκόσμιους Πρωταθλητές!  Το δικό της παιδί το Μανώλη Στεφανουδάκη και τον Σε Τζον Φερνάντες τον οποίο έχει βαφτίσει ο Μανώλης! Και οι δύο κατάφεραν να ανεβάσουν την Ελληνική Σημαία στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα του Κατάρ, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης και Εθνικής Υπερηφάνειας.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης αγωνίστηκε στο ακόντιο και με βολή 28,45μ.  στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο, ενώ τις επόμενες μέρες ακολουθώντας τα «χνάρια» του νονού του, ο  Σε Τζον  Φερνάντες,  βρέθηκε στην κορυφή της σφαιροβολίας κατηγορίας F53 χαρίζοντας στην Ελλάδα το τρίτο χρυσό μετάλλιο – μετά το Μανώλη Στεφανουδάκη και την Δήμητρα Κοροκίδα- στη Ελλάδα!

Θερμή υποδοχή

Με την Ελληνική Σημαία, με λύρα και μαντινάδες, με κρητικά εδέσματα και ανθοδέσμες,  υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου τον Μανώλη Στεφανουδάκη και τον Σε Τζον Φερνάντες, συγγενείς, φίλοι και συντοπίτες του Μανώλη Στεφανουδάκη από τη Γαλιά αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, εκπρόσωποι από το Δήμο Φαιστού, ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης και πολύς κόσμος.  Οι δύο άντρες έτυχαν θερμής υποδοχής και δαφνοστεφανώθηκαν  βγαίνοντας από την αίθουσα αναμονής, ενώ τους προσφέρθηκαν δώρα. Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές που είχαν επαναληφθεί όταν ο Μανώλης Στεφανουδάκης είχε επιστρέψει με το μετάλλιο της Παραολυμπιάδας του Λονδίνου.

Το γλέντι μόλις είχε αρχίσει, αφού στη Γαλιά τα ψητά είχαν ήδη μπει στους φούρνους και τα κρητικά εδέσματα περίμεναν τον κόσμο.

 

mesaralive.gr  02 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα