Τσιμεντοστρώσεις σε αγροτικούς δρόμους
Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για το έργο «Τσιμεντόστρωση δημοτικών δρόμων του Δήμου Γόρτυνας στις τοποθεσίες Δούλι – Πρεβελιανά – Άγιος Ιωάννης – Κουμάσα – Άγιος Θωμάς».
Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για το έργο «Τσιμεντόστρωση δημοτικών δρόμων του Δήμου Γόρτυνας στις τοποθεσίες Δούλι – Πρεβελιανά – Άγιος Ιωάννης – Κουμάσα – Άγιος Θωμάς».
Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης (ΤΕΙ Κρήτης) συμμετέχει σε πρόταση που κατατέθηκε στα πλαίσια της πρόσκλησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την δημιουργία ενός νέου Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.
Σε άγνωστα νερά βαδίζουν πλέον οι αποσταγματοποιοί στην Κρήτη και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης που περιμένουν θετικά μηνύματα, ενώ είναι σε αδιέξοδο...
Μια ακόμη σημαντική εκδήλωση στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλεται για την αύξηση της παραγωγής ελαιολάδου στην περιοχή των Κάτω Ασιτών στην Κρήτη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη.
Δεν πίστευε στα μάτια του ο κ. Δημήτρης Ζαϊμάκης όταν είδε μπροστά του ένα μανιτάρι το οποίο είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από όσα έχει συνηθίσει να βλέπει όλα αυτά τα χρόνια.
Την ερχόμενη Παρασκευή 22 Μαρτίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρος Αραχωβίτης, θα επισκεφτεί τους Νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου.
Την Τετάρτη 20 Μαρτίου καταβάλλονται από τον Οργανισμό Προνοιακών Παροχών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) τα αναπηρικά, διατροφικά και λοιπά προνοιακά επιδόματα, σε όλους τους δικαιούχους που πληρώνονταν, μέχρι το 2018, από τους δήμους και τις περιφέρειες.
Όταν ξεκινούσαν το ταξίδι τους προς τη Νέα Ζηλανδία, πίστευαν ότι πρόκειται για μία από τις ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο. Με την επιστροφή τους όμως στην Ελλάδα, περιέγραψαν τις δραματικές ώρες που έζησαν την ώρα των δύο επιθέσεων του μακελάρη στα τεμένη της πόλης Κράιστσερτς.
Τα τελευταία χρόνια οι ελαιοπαραγωγοί, όπως και όλος ο πρωγογενής τομέας στην Κρήτη βιώνουν μια κατάσταση πρωτοφανή, με τα δεδομένα να αλλάζουν χρόνο με το χρόνο.
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον πολύπαθο δρόμο της Μεσσαράς, στο υπό κατασκευή τμήμα Αγία Βαρβάρα - Απομαρμά.
Σχεδόν έξι στους δέκα (το 58%) Έλληνες επιστήμονες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό, επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Και με τις δηλώσεις ΟΣΔΕ του 2018 θα μπορούν οι κάτοχοι γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων να υποβάλουν αιτήσεις για την απασχόληση παράτυπα διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών στην αγροτική οικονομία.
Απίστευτο βίντεο κάνει τον που κόσμου τις τελευταίες ώρες. Κάμερα ασφαλείας σε σπίτι σε πόλη της Βρετανίας "κατέγραψε" το φάντασμα ενός μικρού παιδιού.
Συννεφιά, βροχές και περιορισμένη ορατότητα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού στο νησί μας ως το τέλος της εβδομάδας
Ξεκινούν την Τετάρτη 20 Μαρτίου οι εργασίες για την τοποθέτηση των αισθητήρων του συστήματος «Ηλεκτρονικής διαχείρισης θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ».
Το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, με τη μορφή έκτακτης κρατικής ενίσχυσης ήσσονος σημασίας (de minimis), θα δοθεί στους αιγοπροβατοτρόφους του νομού Χανίων, που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης.
Η αδιανόητη ανάρτηση, ξεσήκωσε άμεσα κύμα διαδικτυακής οργής με εκατοντάδες σχόλια, αναφορές και πολλές καταγγελίες στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες στο Μεσοχωριό και όχι μόνο, για την ενδεχόμενη κάθοδο στον εκλογικό στίβο της προέδρου του Πολιτιστκού Συλλόγου του χωριού.
"Τρέχουν" οι εξελίξεις!
Επιτυχημένη η εκδήλωση του μουσείου «Θύραθεν» στον Κρουσώνα για τη γυναίκα.