Έκαιγε κλαδιά και προκάλεσε πυρκαγιά
Ένας αγρότης περίπου 50 ετών, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή "Καψάλι" του Δήμου Βιάννου, την ώρα που έκαιγε κλαδιά σε καλλιέργειά του, προκαλώντας πυρκαγιά.
Ένας αγρότης περίπου 50 ετών, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή "Καψάλι" του Δήμου Βιάννου, την ώρα που έκαιγε κλαδιά σε καλλιέργειά του, προκαλώντας πυρκαγιά.
Μπορεί οι ατμοσφαιρικές συνθήκες να εμφανίζουν μία ευστάθεια πάνω από την Κρήτη παρόλα αυτά αναμένεται μία πρόσκαιρη αύξηση των νεφώσεων από αύριο Σάββατο δίνοντας μάλιστα την πιθανότητα για κάποιες ασθενείς παροδικές βροχές κατά τόπους.
Ανακούφιση για τους φορολογούμενους
Με την ομιλία του στα Χανιά ολοκληρώνεται η περιοδεία του πρωθυπουργού στην Κρήτη
Ένας 22χρονος άνδρας έχασε κάτω από άγνωστες συνθήκες τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, με αποτέλεσμα την εκτροπή της, και τον τραυματισμό του.
Ο Γιώργος Καμίνης υπέβαλε την παραίτησή του, σύμφωνα με το νόμο, διότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, στις εκλογές της 26ης Μαΐου. «H Αθήνα σήμερα δεν είναι η πόλη που παραλάβαμε το 2011» σημειώνει αφήνοντας πίσω του το δημαρχειακό θώκο.
Μυστήριο με τη δολοφονία 53χρονης γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο. Βρέθηκε μαχαιρωμένη στην οδό Τρίτωνος. Είχε προηγηθεί έντονος καυγάς με τον αδερφό της κατέθεσαν μάρτυρες. Τον αναζητούν για να δώσει κατάθεση στην αστυνομία.
Αίθριος καιρός με πρόσκαιρη συννεφιά σήμερα στο νησί
Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαΐου 2019 στο Αίθριο της Λότζια κατά τις ώρες 10:00 το πρωί με 13:30 το μεσημέρι.
Την έντονη αντίδραση των αστυνομικών όλης της Κρήτης έχουν προκαλέσει οι απανωτές επιθέσεις που έχουν λάβει χώρα σε βάρος στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., τις τελευταίες εβδομάδες, σε διάφορες περιοχές του νησιού.
Ως τα τέλη Μαΐου πρέπει να ξεκινήσουν οι ψεκασμοί κατά του δάκου, κάτι που δε φαίνεται ορατό, γεγονός που προμηνύει δακοπροστασία από τους ίδιους τους ελαιοπαραγωγούς.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται σε μερικά 24ωρα η συνέχιση της πολύκροτης δίκης για το bullying σε βάρος του αδικοχαμένου Κρητικού σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ προσκαλεί όλους σε εκδήλωση με θέμα: «ΤΥΜΠΑΚΙ - ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»,
Λίγες ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό στη Θήβα μίας 8χρονης από αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια πασχαλινού γλεντιού, στην Κρήτη, έγινε ακόμα μία σύλληψη για μπαλωθιές.
Τη μνήμη των πεσόντων στο Ολοκαύτωμα του Μαγαρικαρίου, καθώς και τον αρχηγό της Εθνικής Αντίστασης καπετάν Γεώργιο Πετρακογιώργη, τιμούν με μια ακόμη εκδήλωση μνήμης.
Ανοικτές θα παραμείνουν οι υπηρεσίες του δήμου Πλατανιά στις 4 και 5 Μαΐου.
Στέλεχος της NASA εκτιμά ότι αστεροειδής δολοφόνος μπορεί να συγκρουστεί σύντομα με τον πλανήτη μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη και τα ρομπότ παίρνουν όλο και περισσότερη δουλειά από εμάς. Αλλά υπάρχουν ακόμη πολλά να κάνουμε.
"Καμπανάκι" έχει χτυπήσει στην Ευρωπαϊκή Ενωση και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), σχετικά με τον αυξανόμενο αριθμό ανεμβολίαστων παιδιών και τις εξάρσεις νόσων, πολλές φορές με μοιραία κατάληξη, οι οποίες θα μπορούσαν να προληφθούν με τη χρήση εμβολίων.