17 παραδοσιακές συνταγές για την Κυριακή της Τυρινής

Η παράδοση λέει πως η Κυριακή της Τυρινής είναι η τελευταία ευκαιρία για να απολαύσουμε τα γαλακτοκομικά πριν την περίοδο της νηστείας, γι’ αυτό και τα γεύματά μας αυτές τις ημέρες είναι πλούσια σε παραδοσιακές συνταγές και γεύση. Από πίτες και μακαρονάδες, μέχρι σαγανάκι και ψητά τυριά, αυτή η μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «αφιέρωμα» στην ελληνική τυροκομία.
Δείτε επίσης
- Χοντρά μακαρόνια με τόνο, πικάντικη σάλτσα και πράσινες ελιές
- Κόκκινα τιμολόγια: Ποια είναι τα οφέλη για τους καταναλωτές και ποια είναι τα μειονεκτήματα
- «Φεγγάρι στη Φαιστό»: Μια μαγική χορωδιακή βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου
- Φουρνοφάραγγο: Ένα βυζαντινό στολίδι που θυσιάστηκε στο όνομα της “προόδου”
- Πυρκαγιές: Η Ελλάδα η πιο επιβαρυμένη περιοχή της Ευρώπης σε ποιότητα αέρα