19-21 Ιουνίου ο χρόνος σταματά στα… Μάταλα!

mesaralive.gr  11 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
19-21 Ιουνίου ο χρόνος σταματά στα… Μάταλα!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη μεγάλη φετινή διοργάνωση του Matala Beach Festival, από 19 έως 21 Ιουνίου στα Μάταλα.

Το Matala Street Painting, το μεγαλύτερο pre festival event που διοργανώνεται 5 ημέρες πριν, πλημμυρίζοντας τα Μάταλα χρώματα και χαρούμενη ενέργεια, «έρχεται» την Κυριακή 14 Ιουνίου, ενώ στις 19 του μήνα, το πάρτι ξεκινά με χρώματα και διάχυτη χαρά και συνεχίζει με αδιάκοπη, ξέφρενη και υπέροχη μουσική.

Για τρεις ημέρες και.. νύχτες, ο χρόνος σταματά και αποκτά μία διάσταση ξεχωριστή: δημοφιλείς καλλιτέχνες ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 3 σκηνές του Φεστιβάλ: Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης, Dub Inc, Imam Baildi, Νίκος Πορτοκάλογλου, Ησαΐας Ματιάμπα, Μύρωνας Στρατής,Κώστας Μπίγαλης και Πωλίνα, θα αποτελέσουν την πιο δυναμική, πολυδιάστατη μουσική σύμπραξη του καλοκαιριού.

Νεότερα δυναμικά μουσικά σχήματα - Αlone Together, Everdie, Mojo Tooth, Sbaraquack, Alan Dalon- θα δώσουν τη δική τους, ξεχωριστή χροιά στις συναυλίες. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από το Φεστιβάλ ο κατεξοχήν νοσταλγός της εποχής εκείνης Tonis Sfinos!

Τα απόλυτο soundtrack για μοναδικά ηλιοβασιλέματα... αλλά και ανατολές ηλίου θα εξασφαλίσουν τα Tributes σε πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες -Doors (Moonlight Overdrive), Pink Floyd (Backtrackin')-  καθώς και και ξέφρενα Dj sets! Και για τα ανήσυχα πνεύματα, προβλέπονται δημιουργικές δραστηριότητες σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβαλ: θεατρικά και άλλα εργαστήρια, παιδικές δραστηριότητες, και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Το Matala Beach Festival είναι το πιο ζωντανό και πολύχρωμο φεστιβάλ του καλοκαιριού!

 

Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι...

Το 2011, ο Arn Strohmeyer  επέλεξε τα Μάταλα για την παρουσίαση του βιβλίου του «The Myth of Matala».

Παρουσίαση που συνοδεύτηκε από διάφορα μουσικά live και events, κάνοντας σε όλους τους νοσταλγούς της εποχής εκείνης, ένα κάλεσμα για επιστροφή στα Μάταλα του 2011!

Τελικά, αποδείχθηκε πως ο μύθος των Ματάλων είναι πάντα ζωντανός, καθώς περισσότεροι απο 35.000 έδωσαν το παρών, ενώ την επόμενη χρονιά, ο αριθμός των επισκεπτών διπλασιάστηκε.

Στην πέμπτη διοργάνωσή του, το Matala Beach Festival οργανώνεται ακόμη περισσότερο: προσκαλεί περισσότερους καλλιτέχνες, διοργανώνει περισσότερες εξω-συναυλιακές δραστηριότητες  και μας μεταφέρει τη μαγεία από τις θρυλικές σπηλιές του Λιβυκού, καθιστώντας το Matala Beach Festival όχι απλά ένα διεθνές φεστιβάλ αλλά ένα διεθνές σημείο συνάντησης από το οποίο δεν πρέπει να λείπει κανείς!

 

mesaralive.gr  11 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα