Τέσσερα Φεστιβάλ χωρίς οικονομική διαχείριση στα Μάταλα

mesaralive.gr  25 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τέσσερα Φεστιβάλ χωρίς οικονομική διαχείριση στα Μάταλα

φωτο:mesaralive.gr

Το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου και η συζήτηση πάνω στην έκθεση των ορκωτών, έφερε στο τραπέζι της ΓΣ της Τετάρτης και την διοργάνωση του Φεστιβάλ των Ματάλων.

Ο Δήμαρχος και πρόεδρος της Μονομετοχικής κ. Γιώργος Αρμουτάκης ανέφερε ότι φέτος το Φεστιβάλ διοργανώθηκε με κάθε δαπάνη να συνοδεύεται από τα νόμιμα παραστατικά, καθώς το ίδιο και τα έσοδα.

Μάλιστα ενημέρωσε ότι από το Φεστιβάλ των Ματάλων του 2015, τα έσοδα ανήλθαν σε 78.849 ευρώ και τα έξοδα σε 78.126 περίπου χωρίς ΦΠΑ.

Όπως τόνισε έγιναν όλα με νόμιμο τρόπο «κάτι που δεν γινόταν τα προηγούμενα χρόνια» όπως ανέφερε και πρόσθεσε ««Διοργανώθηκαν τέσσερα φεστιβάλ, χωρίς καμία οικονομική διαχείριση.

Πολλές φορές ρωτούσαμε την προηγούμενη δημοτική περίοδο ποιος διαχειρίζεται το Φεστιβάλ, ωστόσο δεν πήραμε ποτέ απάντηση, αυτό που γνωρίζαμε ήταν ότι είναι υπό την αιγίδα του Δήμου.

Ποτέ δεν έχουμε δει στα παραστατικά της εταιρείας καμιά διαδικασία ούτε αν πληρώθηκε ΦΠΑ,  αυτά είναι διαφυγόντα στο δημόσιο.

Μια ανώνυμη εταιρεία που μπορεί να συντηρήσει όλο το παραλιακό μέτωπο και να δώσει ανάπτυξη στον τόπο ήταν σε χέρια ανειδίκευτων.

Αν υπάρχουν ευθύνες θα καταλογιστούν. Γινόταν φοροδιαφυγή υπό την αιγίδα του Δήμου».

 

mesaralive.gr  25 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ