Matala Street Painting: Σήμερα τα Μάταλα γεμίζουν φαντασία και χρώμα!

mesaralive.gr  14 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Matala Street Painting: Σήμερα τα Μάταλα γεμίζουν φαντασία και χρώμα!

Μια διαφορετική Κυριακή θα είναι η σημερινή για τον παραλιακό οικισμό των Ματάλων ο οποίος βρίσκεται σε ρυθμούς προετοιμασίας για το Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 19-21 Ιουνίου.

Από το  πρωί, μικροί μεγάλοι, από 5 έως 105 ετών, θα «φορέσουνν» την καλή τους διάθεση, θα πάρουν μαζί την φαντασία και τα πινέλα τους και θα ζωγραφίσουν τους δρόμους των Ματάλων.

Το μεγαλύτερο pre festival event που διοργανώνεται 5 ημέρες πριν το Φεστιβάλ, σηματοδοτώντας την έναρξή του πλημμυρίζει τα Μάταλα χρώματα και χαρούμενη ενέργεια.

Πρόκειται για το Matala Street Painting, τη διοργάνωση του οποίου έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Πιτσιδίων Ματάλων.

Σήμερα Κυριακή λοιπόν, 14 Ιουνίου, από νωρίς το πρωί, οι δρόμοι των Ματάλων θα μετατραπούν σε έναν τεράστιο καμβά, όπου ζωγράφοι – ερασιτέχνες και επαγγελματίες, μικροί και μεγάλοι, θα αφήσουν το προσωπικό τους στίγμα σ’ ένα πάρτι χρωμάτων που θα κατακλύσει όλο το χωριό. Στο τέλος της ημέρας, όλα θα είναι διαφορετικά στα Μάταλα που θα γεμίσουν χρώμα, ζωντάνια και «άρωμα» από το Matala Beach Festival 2015!

 

mesaralive.gr  14 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ