61.000 ευρώ για τα σχολεία της Βαγιωνιάς

mesaralive.gr  25 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
61.000 ευρώ για τα σχολεία της Βαγιωνιάς

Εγκρίθηκε και υπογράφηκε από τον κ. Περιφερειάρχη Αρναουτάκη Σταύρο τεχνικό δελτίο με τίτλο έργου <<Συντήρηση – επισκευή Δημοτικού Σχολείου -Νηπιαγωγείου Τ.Κ. Βαγιωνιάς Δ. Γόρτυνας>> , προτεινόμενου προϋπολογισμού 61.000,00 €.

Σύμφωνα με το Δήμο Γόρτυνας οι εργασίες που αφορά η χρηματοδότηση είναι:

  1. Κατασκευή νέου τοιχίου και αντικατάσταση περίφραξης τύπου ΟΣΚ
  2. Νέα συρόμενη μεταλλική πόρτα
  3. Αντικατάσταση κουφωμάτων
  4. Καθαίρεση επιχρισμάτων ΝΔ του σχολείου και αρμολόγηση
  5. Κατασκευή οκτώ καθιστικών εξωτερικού χώρου

« Κατόπιν αιτήματος του κ. Κοκκινάκη Νίκου και αναφοράς στο Δήμαρχο για τα προβλήματα του Δημοτικού Σχολείου Βαγιωνιάς , η τεχνική Υπηρεσία του Δήμου κατ’ εντολή Δημάρχου συνέταξε άμεσα το Τεχνικό Δελτίο για τις εργασίες.  Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Κοκκινάκη για την ακούραστη συνεχή προσπάθεια που δείχνει, καθώς τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Καμπουράκη Λάμπρο Εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα Παιδείας  και τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη Σταύρο  για την άμεση ανταπόκριση.

Τα σχολεία αποτελούν μεγίστη προτεραιότητα για το Δήμο Γόρτυνας. Στόχος της δημοτικής αρχής  πάντα σε συνεργασία με τη σχολική επιτροπή, είναι η κτιριακή και λειτουργική αναβάθμιση όλων των σχολικών μονάδων .Με συντονισμένη προσπάθεια και σωστό προγραμματισμό  δίνονται  λύσεις σε όλα τα προβλήματα των σχολείων του Δήμου μας» αναφέρει ο Δήμος Γόρτυνας.

 

mesaralive.gr  25 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ