68χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του στις Μοίρες

mesaralive.gr  13 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
68χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του στις Μοίρες

φωτο:mesaralive.gr

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Μοιρών, από τον θάνατο 68χρονου ο οποίος βρέθηκε νεκρός και μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του που βρίσκεται στην «καρδιά» των Μοιρών.

Τον άτυχο 68χρονο βρήκαν οι γείτονές του που ανησύχησαν γιατί είχαν να τον δουν από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Έτσι σήμερα αφού έβλεπαν την κύρια είσοδο του σπιτιού του κλειστή και ενώ του χτυπούσαν εκείνος δεν άνοιγε, ενημέρωσαν την αστυνομία, μπήκαν στο σπίτι και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα..

Τις πληροφορίες συνέλεξε από τον τόπο του συμβάντος το mesaralive.gr.

Στο σημείο βρέθηκε από τα πρώτα λεπτά της ανεύρεσης του πτώματος, η αστυνομία, ενώ στην συνέχεια έφτασε η σήμανση καθώς και ιατροδικαστής.

Όπως ανέφεραν στο mesaralive.gr κάτοικοι, η μπροστινή πόρτα του σπιτιού ήταν κλειδωμένη και το κλειδί ήταν από την εσωτερική πλευρά.

Δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, ενώ η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή αλλά όχι παραβιασμένη, κάτι που σημαίνει ότι την είχε ο ίδιος αφήσει ανοιχτή. Επίσης μέσα στο σπίτι δεν υπάρχει ακαταστασία ή κάτι που να δείχνει ότι κάποιος μπήκε μέσα και έψαξε.

Ακόμα πάνω στο τραπέζι της κουζίνας βρέθηκαν δύο μαχαίρια κουζίνας, τα οποία ωστόσο όπως μας είπαν οι γείτονες ο 68χρονος συνήθιζε να τα έχει εκεί.

Δίπλα στο πτώμα δεν βρέθηκε κάποιο μαχαίρι.

Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή καθώς και το αποτέλεσμα των ερευνών  της αστυνομίας.

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  13 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα