Α1 ΕΠΣΗ: Νίκη επί του ΠΑΝΟΜ και 4η θέση για τον Α.Ο Τυμπακίου.

mesaralive.gr  16 April, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α1 ΕΠΣΗ: Νίκη επί του ΠΑΝΟΜ και 4η θέση για τον Α.Ο Τυμπακίου.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε καθαρά για λόγους βαθμολογικής κατάταξης ο Α.Ο. Τυμπακίου κέρδισε την Τετάρτη το απόγευμα με 2-1 τον ΠΑΝΟΜ και κατέκτησε την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, με την ομάδα των Μαλίων να καταλαμβάνει την 5η θέση.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Α.Ο Τυμπακίου κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 43΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουράκη που κέρδισε ο Χιρστοδουλάκης και για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ο Α.Ο. Τυμπακίου πήρε σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη καθώς στο 54΄ έκανε το 2-0 με τον Μαρακομιχελάκη, με τους παίκτες του ΠΑΝΟΜ να διαμαρτύρονται για οφσάϊντ σε αυτή τη φάση.

Ο ΠΑΝΟΜ κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 85΄με τον Διαμαντάκη αλλά δεν κατάφεραν μέχρι το τέλος του αγώνα να φτάσουν στην ισοφάριση για να πάνε το ματς στην παράταση.

Α.Ο.Τυμπακίου : Λώλης, Χριστοδουλάκης Γ., Τσιμπραγάκης (60′ Βασαδάκης), Γιαννακάκης, Καρβελάς, Κουρουθιανάκης, Κουράκης (65′ Ντισπυράκης), Πετρακάκης, Αναγνωστάκης, Τριάντης, Μαρακομιχελάκης (70′ Γαργανουράκης)

ΠΑΝΟΜ: Φανουράκης (60′ Κασσωτάκης), Ρεμπελάκης, Διαμαντάκης, Κατσούλης Ι., Αργυράκης, Πατελής, Κουράκης (70′ Μπελιβανάκης), Κολιακουδάκης, Πετράκης, Κατσούλης Εμμ., Συσκάκης

 

Πηγή: creteplus.gr

 

mesaralive.gr  16 April, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ