Άγρια  επίθεση λυκόσκυλων σε μεσαρίτη που έκανε προετοιμασία για τους Πυργιώτιους Αγώνες

mesaralive.gr  31 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Άγρια  επίθεση λυκόσκυλων σε μεσαρίτη που έκανε προετοιμασία για τους Πυργιώτιους Αγώνες

Είναι η κακή είδηση της ημέρας, αν και θα έλεγε κανείς ότι ο άνθρωπος είχε Άγιο αφού γλίτωσε από τα δόντια τριών λυκόσκυλων, με τραύματα και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα…

Για το περιστατικό ενημέρωσε το mesaralive.gr αναγνώστης μας ο οποίος έστειλε και τις φωτογραφίες.

Η προετοιμασία των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους Πρώτους Πυργιώτιους Αγώνες, είναι συνεχής , κυρίως για εκείνους που θα τρέξουν και επιθυμούν να χρονομετρηθούν.

Πολύς είναι ο κόσμος που τις τελευταίες μέρες, προπονείται για να καταφέρει να κάνει ένα καλό χρόνο.

Έτσι και ένας κάτοικος του χωριού Χουστουλιανά της Γόρτυνας, που του αρέσει το τρέξιμο, και είχε δηλώσει συμμετοχή στους Πυργιώτιους αγώνες, έκανε την προετοιμασία του στο χωριό του στα πλαίσια της προπόνησης.

ε αγροτική περιοχή όμως κοντά στη Μητρόπολη,  δέχτηκε επίθεση από τρία λυκόσκυλα.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα σκυλιά του επιτέθηκαν με μανία και του κατάφεραν αρκετές δαγκωνιές σε όλο του το σώμα.

Ο άνθρωπος κατάφερε και ξέφυγε από τα δόντια των σκύλων, πήρε τηλέφωνο κάποιο δικό του άτομο το οποίο τον  μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για τις πρώτες βοήθειες.

Και βέβαια μέσα από αυτό το περιστατικό, μπαίνει για άλλη μια φορά το θέμα των σκυλιών που είτε εγκαταλείπονται από τους ιδιοκτήτες τους και κυκλοφορούν αδέσποτα, είτε οι ιδιοκτήτες τους τα αφήνουν ελεύθερα «να κάνουν μια βόλτα»  με αποτέλεσμα να συμβαίνουν τέτοιου είδους λυπηρά περιστατικά.

Τα ζώα αναμφισβήτητα δεν ευθύνονται… Ευθύνες έχει ο άνθρωπος και προς αυτή την κατεύθυνση χρειάζεται πολύ μα πολύ δουλειά για να αλλάξουν κάποιες νοοτροπίες.

Γιατί τα ζώα δεν είναι παιχνίδια και όταν κάποιοι τους συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο, τα παίρνουν, τα φιλοξενούν και στη συνέχεια τα εγκαταλείπουν, ή τα αφήνουν να κυκλοφορούν ελεύθερα, τότε δημιουργούνται επικίνδυνες καταστάσεις όπως αυτή που συνέβη χθες στο χωριό της Γόρτυνας.

Να σημειωθεί ότι παρόμοια περιστατικά όπως καταγγέλλεται,  έχουν συμβεί κατά καιρούς  και μέσα σε πόλεις όπως οι Μοίρες και το Τυμπάκι.

 

mesaralive.gr  31 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα