Άγριο επεισόδιο με βουλευτές της ΧΑ στη Βουλή

Ναντίν Χαρδαλιά  17 February, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Άγριο επεισόδιο με βουλευτές της ΧΑ στη Βουλή

Φωτο: skai.gr

Άγριο επεισόδιο με βουλευτές της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε πριν από λίγο στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής, όπου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος ενημέρωνε τα μέλη της για τις εξελίξεις στο προσφυγικό και την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με βουλευτές-μέλη της Επιτροπής οι κύριοι Χρήστος Παππάς και Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίστηκαν άκρως προκλητικοί αποκάλεσαν "προδότες" τόσο τον υπουργό Πάνο Καμμένο όσο και τους επιτελείς των ενόπλων δυνάμεων που ήταν παρόντες, ενώ μίλησαν απαξιωτικά και εναντίον των προσφύγων και μεταναστών καθυβρίζοντάς τους.

Μάλιστα, όπως είπαν οι βουλευτές που βρίσκονταν εκεί, ο Ηλίας Κασιδιάρης τραβούσε βίντεο τη στιγμή του άγριου επεισοδίου.

Η προκλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήγειρε εντονότατες αντιδράσεις από όλα τα υπόλοιπα κόμματα, που κάλεσαν τους βουλευτές να αποχωρήσουν. Οι ίδιοι αρνήθηκαν και ο Πρόεδρος της Βουλής κάλεσε τον φρούραρχο προκειμένου να τους οδηγήσει εκτός της αιθούσης για να αποκλιμακωθεί η ένταση.

Τελικά οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν με τη χρήση του άρθρου 81 του Κανονισμού της Βουλής για περί προσωρινού αποκλεισμού βουλευτή από συνεδρίαση λόγω συνεχιζόμενης ανεπίτρεπτης και ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Πηγή: skai.gr

 

Ναντίν Χαρδαλιά  17 February, 2016 ΚΟΣΜΟΣ