Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο σε δύο πόλεις για τους Μεσαρίτες Ξιφομάχους

Νέο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για τους Μεσαρίτες Ξιφομάχους! Αυτή τη φορά σε δύο πόλεις, στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.
Να σημειωθεί ότι τρεις Μεσαρίτες ξιφομάχοι, μέλη της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς, αγωνίζονται στη Θεσσαλονίκη στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας έως 14 ετών που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του ΟΞΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στη διεθνή έκθεση (περίπτερο 7).
Την αποστολή αποτελούν οι Χατζηγεωργίου Νίκος , Μπουχαλάκης Ανδρέας και Γρηγοριάδης Γιάννης συνοδευόμενοι από το προπονητή της ομάδας Κο Φουστανάκη Δημήτρη .
Επίσης άλλη αποστολή με τη συνοδεία του προέδρου του σωματείου, αλλά και του Στέλιου Φουστανάκη που έχει αναλάβει να βοηθήσει προπονητικά τους αθλητές, αγωνίζονται στο κύπελλο Ελλάδος στο Ξίφος Ασκήσεως έως 17 ετών οι: Κωστάκης Τηλέμαχος ,Κάζηλας , Γιάννης Αυγουστάκης Μανώλης και η Σφακιανάκη Δήμητρα.
Δείτε επίσης
- Conference League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
- Ο Καραλής δεν έχει ταβάνιμε νέο πρσωπικό και 4ο παγκόσμιο ρεκόρ:: «Πάμε για πιο ψηλά...»
- Europa Conference League: Βίοι αντίθετοι για ΑΕΚ και ΑΡΗ (HL)
- Δήμος Γόρτυνας: Συγχαρητήρια του Αντιδήμαρχου Κ. Κοκκινάκη στον παγκόσμιο πρωταθλητή Τ. Χριστοφοράκη
- Champions League: Πέταξε τις ευκαιρίες του κι έμεινε εκτός ο ΠΑΟ (HL)