Αγωνίζεται σε λίγη ώρα στο Ντουμπάι ο Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  17 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αγωνίζεται σε λίγη ώρα στο Ντουμπάι ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η αυλαία της Παραολυμπιακής χρονιάς για τον μεγάλο Μεσαρίτη Αθλητή, Παγκόσμιο Πρωταθλητή και Παγκόσμιο Ρέκορντμαν Μανώλη Στεφανουδάκη, στο Ντουμπάι!!!!

Μετά τα δύο χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στη σφαιροβολία και τον ακοντισμό, στο Sharjah 6th International Athletics Meeting  στις 14 και 15 Μαρτίου, συνεχίζει την αγωνιστική του παρουσία στη μεγάλη διοργάνωση που διεξάγεται  17 – 20 Μαρτίου, στο 8th FAZAA International Athletics Competition – Grand Prix, όπου  ο Στεφανουδάκης συμμετέχει για 6η συνεχόμενη χρονιά. Σε λίγη ώρα μάλιστα αγωνίζεται στο ακόντιο.

Ακολούθως, θα ταξιδέψει απευθείας για την πρωτεύουσα της Τυνησίας, όπου στις 24 – 26 Μαρτίου θα δώσει ακόμα μία σημαντική μάχη στο Tunis International Meeting – Grand Prix.

Το μεγάλο αθλητή στηρίζουν και φέτος:

ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλος χορηγός για 3η συνεχόμενη χρονιά, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., G&G – Ανασυσκευασίες,  ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., CRETA INTERCLINIC, MACRON, ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ, που αποφάσισαν φέτος να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες του στο δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού στηρίζοντας τον  οικονομικά για μια ακόμα φορά.

 

mesaralive.gr  17 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα