Αιματηρό επεισόδιο στη Νεάπολη-Πυροβόλησε πατέρα και γιο ελέω κτηματικών διαφορών

  10 February, 2020 ΑΡΘΡΑ
Αιματηρό επεισόδιο στη Νεάπολη-Πυροβόλησε πατέρα και γιο ελέω κτηματικών διαφορών

Ανθρωποκυνηγητό για τον 43χρονο δράστη του φονικού στο Λασίθι

Ένοπλο επεισόδιο με ένα νεκρό και ένα σοβαρά τραυματία σημειώθηκε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα στην περιοχή του Λασιθίου, στον οικοσμό Περάμπελα, λίγα μέτρα μακριά από το χωριό Κουρούνες κοντά στη Νεάπολη.

Ένας 73χρονος έχει χάσει τη ζωή του, ενώ ένας άνδρας ηλικίας 45 ετών, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, κ. Ανδρεαδάκη Εμμανουήλ, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Από τους πυροβολισμούς υπάρχει και τρίτος τραυματίας, ο γαμπρός του θύματος - ο οποίος έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα - ενώ ο δράστης, ένας 43χρονος άνδρας, αναζητείται από την Αστυνομία. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο του δράστη έχει εντοπιστεί.

Το επεισόδιο φέρεται να συνέβη για κτηματικές - κτηνοτροφικές διαφορές, μεταξύ του 43χρονου και των δύο μελών της οικογένειας, ωστόσο η αστυνομία, η οποία έπσευσε από την πρώτη στιγμή στον τόπο του εγκλήματος, θα διερευνήσει περεταίρω τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το αιματηρό επεισόδιο.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 43χρονου που νωρίτερα το απόγευμα πυροβόλησε πατέρα και γιο, σκοτώνοντας τον πρώτο και τραυματίζοντας σοβαρά τον δεύτερο.

Ο άτυχος πατέρας, 73 ετών, εξέπνευσε σχεδόν αμέσως, ενώ ο 45χρονος γιος του μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο και εισήχθη στο χειρουργείο.

Όλα δείχνουν ότι αιτία του φονικού ήταν οι κτηματικές διαφορές, ενώ επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες και για τρίτο τραυματία, ο οποίος ωστόσο φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά από σκάγια.

 

  10 February, 2020 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα