Αίθουσα στον Πρινιά για «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», με απόφαση του ΔΣ Γόρτυνας

mesaralive.gr  28 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αίθουσα στον Πρινιά για «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», με απόφαση του ΔΣ Γόρτυνας

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από το Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας το οποίο αποφάσισε να παραχωρήσει ομόφωνα αίθουσες στο ΜΕΛΛΟΝ για την υλοποίηση προγραμμάτων. Πρόκειται για το παλιό Δημοτικό Σχολείο του Πρινιά, όπου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» θα ξεκινήσει την υλοποίηση προγραμμάτων

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δραστήριος Mεσαρίτικος Σύλλογος είχε καταθέσει εδώ και δύο χρόνια σχετικό αίτημα στο Δήμο Γόρτυνας για παραχώρηση χώρου, όπου να μπορεί να υλοποιεί προγράμματά του τα οποία έχει ανάγκη η περιοχή. Μάλιστα υπήρχε και παραχώρηση χώρου στην Αγία Βαρβάρα όπου υλοποιούνταν κάποια προγράμματα!

Ο Σύλλογος «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στην αναζήτηση χώρου ήρθε σε επαφή με τον Πρόεδρο και τον Ιερέα του Πρινιά, όπου οι άνθρωποι δέχτηκαν με πολύ χαρά να παραχωρήσουν μια αίθουσα για την υλοποίηση προγραμμάτων του Συλλόγου.

Έτσι προ διμήνου κατατέθηκε σχετική πρόταση του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στο ΔΣ Γόρτυνας το οποίο με ομόφωνη απόφασή του παραχωρεί το χώρο! Το «ΜΕΛΛΟΝ» για άλλη μια φορά βάζει τον πήχη ψηλά, και ανασκουμπώνεται για νέες υποδομές αυτή τη φορά στο Δήμο Γόρτυνας και συγκεκριμένα στον Πρινιά!

Η ευρύτερη περιοχή σίγουρα έχει ανάγκες υλοποίησης προγραμμάτων από «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»!!! Μπράβο στον Πρινιά μπράβο και στο ΜΕΛΛΟΝ! Καλή δύναμη σε όλους!!!

 

mesaralive.gr  28 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα