Ακόμα μεγαλύτερες οι διαστάσεις της τραγωδίας στην Κερατέα-Νεκροί και οι δύο αγνοούμενοι

  06 January, 2019 ΑΡΘΡΑ
Ακόμα μεγαλύτερες οι διαστάσεις της τραγωδίας στην Κερατέα-Νεκροί και οι δύο αγνοούμενοι

Το απόγευμα του Σαββάτου εντοπίστηκε νεκρή η 66χρονη και οι έρευνες συνεχίστηκαν έως σήμερα για τον 67χρονο σύζυγό της και τον 64χρονο γείτονά τους που θα τους πήγαινε με το αυτοκίνητό του για ψώνια στο Λαύριο. Εντοπίστηκαν σε αρκετά μεγάλη απόσταση από την γυναίκα ο ένας στο Ελαιοχώρι και ο άλλος στην περιοχή Κυψέλιζα.

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής στην περιοχή της Κερατέας αφού πλέον εντοπίστηκαν νεκροί και οι άλλοι δύο αγνοούμενοι άντρες, μετά τις 12 το μεσημέρι.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν αρχικά την σορό του πρώτου άντρα ανάμεσα σε καλαμιές μέσα σε ρεματιά σε αρκετή απόσταση από εκεί που βρέθηκε το αυτοκίνητο και η 66χρονη χθες, αυτή την φορά στην Ελαιοχώρι Κερατέας και λίγο αργότερα στο ενδιάμεσο της απόστασης με το Δασκαλειό που είχε βρεθεί χθες η 66χρονη και συγκεκριμένα στην Κυψέλιζα, βρέθηκε και ο δεύτερος άντρας, δυστυχώς νεκρός.

Οι τρεις ηλικιωμένοι εξαφανίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης όταν προθυμοποιήθηκε ο γείτονας τους να πάει το φιλικό του ζευγάρι στο Λαύριο για ψώνια, εν μέσω όμως σφοδρής κακοκαιρίας.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο γιος των ηλικιωμένων δήλωσε την εξαφάνισή τους στην Αστυνομία και από εκείνη την ώρα στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση από Αστυνομία και Πυροσβεστική για τον εντοπισμό των τριών ατόμων.

Η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι Αρχές στο σημείο είναι πως ο οδηγός του αυτοκινήτου εισήλθε σε χωματόδρομο, παράλληλο με την Εθνική Οδό Αθηνών-Σουνίου ο οποίος όμως είχε πλημμυρίσει όπως και ένα μικρό γεφυράκι το οποίο διέσχισαν πάνω πάνω από το ρέμα, που λόγω του μεγάλου όγκου υδάτων είχε μετατραπεί σε χείμαρρο, με αποτέλεσμα όπως φαίνεται να παρασυρθούν από το νερό και να καταλήξουν μέσα στο ρέμα και στη συνέχεια τα ορμητικά νερά παρέσυραν σε μεγαλύτερη απόσταση τους δύο άντρες.

 

  06 January, 2019 ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα