Άλλη μια ενημερωτική εκδήλωση στο Γυμνάσιο Ασημίου

mesaralive.gr  09 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Άλλη μια ενημερωτική εκδήλωση στο Γυμνάσιο Ασημίου

Την Τετάρτη 06/04/2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ενημερωτική εκδήλωση ''Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα'' στο Γυμνάσιο Ασημίου σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι Κόφινα και το Κέντρο Υγείας Χάρακα

Οι εισηγήτριες κ. Δέσποινα Χατζησυμεών Ιατρός στο Κέντο Υγείας Χάρακα και η κα. Χριστοδουλάκη Ελένη Μαία στο Κέντρο Υγείας Χάρακα παρουσίασαν το συγκεκριμένο θέμα.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης ήταν να συμβάλλει στην υγιή και ομαλή  ανάπτυξη των εφήβων, καθώς και στην ψυχοκοινωνική τους εξέλιξη έτσι ώστε οι έφηβοι  να λάβουν  όλα τα απαραίτητα εφόδια και τις γνώσεις που είναι χρήσιμες για την ενήλικη ζωή και να υιοθετήσουν υγιείς και ασφαλείς συμπεριφορές και στάσεις ζωής για την πρόληψη της σωματικής και ψυχικής του υγείας.

 Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στα πλαίσια ενός πολυεπίπεδου προγράμματος πρόληψης :'' Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ'' που υλοποιεί το Γυμνάσιο Ασημίου  σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι Κόφινα με  στόχο  τη σωστή και έγκυρη ενημέρωση , την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση τόσο της μαθητικής κοινότητας όσο και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας της Δημοτικής Ενότητας Κόφινα. Μέσα από τη συνεργασία της κοινότητας και των θεσμών της επιτυγχάνεται η προαγωγή της  σωματικής και ψυχικής υγείας των νέων και η δημιουργία καλύτερων σχέσεων  με τους ενήλικες. 

 

mesaralive.gr  09 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα