Άλλη μια ενίσχυση για το παιδικό χωριό SOS κρήτης

mesaralive.gr  18 October, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Άλλη μια ενίσχυση για το παιδικό χωριό SOS κρήτης

Στις 22-23-24 Σεπτεμβρίου, φιλοξενήθηκε στο υπερσύγχρονο κλειστό γήπεδο Heraklion Arena στα Δύο Αοράκια το « CRETE HERAKLION BASKETBALL 2nt INTERNATIONAL TOYRNAMENT 2017», που διοργάνωσαν οι επιχειρήσεις «ΑLFA PLUS Α.Ε.» και «Feriaς travel» του Ηρακλείου, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες Ολυμπιακός, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ούνιξ Καζάν και Ερυθρός Αστέρας. Παράλληλα, τοπικές ομάδες του χώρου συμμετείχαν στο τουρνουά “3on3”, όλα τα έσοδα του οποίου προσφέρθηκαν στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης.

Κατόπιν αιτήματος των διοργανωτών, τα παιδιά του Παιδικού Χωριού, συνόδευσαν στον αγωνιστικό χώρο τους αθλητές των ομάδων που θα έπαιζαν στον μεγάλο τελικό. Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή Κρήτης του Παιδικού Χωριού SOS  Κρήτης, οι εργαζόμενοι σ’ αυτό και οι μικροί προστατευόμενοι τους, ευχαριστούν βαθύτατα τους διοργανωτές των αγώνων αυτών για την πρωτοβουλία τους να προσφέρουν όλα τα έσοδα από το τουρνουά «3on3» στο Παιδικό Χωριό SOS  Κρήτης και για την ευκαιρία που έδωσαν στα παιδιά να βιώσουν με ενθουσιασμό αυτή την αξέχαστη εμπειρία.  

 

mesaralive.gr  18 October, 2017 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα