Αναχωρεί για το Grosseto της Ιταλίας ο Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  03 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Αναχωρεί για το Grosseto της Ιταλίας ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Πανέτοιμος για το νέο του αθλητικό ταξίδι είναι ο Μανώλης Στεφανουδάκης. Ο Έλληνας, Παραολυμπιονίκης ταξιδεύει την Τετάρτη, 6 Απριλίου με προορισμό το Grosseto της Ιταλίας.

Εκεί θα συμμετέχει στο Italian Open Championships - Grand Prix 2016.

Να θυμίσουμε, ότι στο Grand Prix της συγκεκριμένης πόλης, ο Μανώλης πριν από ένα χρόνιο είχα για πρώτη φορά καταρρίψει το Παγκόσμιο ρεκόρ. Επίσης, να πούμε ότι φέτος ο Στεφανουδάκης θα βρεθεί δύο φορές στο Grosseto, αφού στην ίδια πόλη θα πραγματοποιηθεί και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου για το 2016.

Στεφανουδάκης Μανώλης

«Μετά από μια ολιγοήμερη ανάπαυλα νιώθω αρκετά έτοιμος για να συμμετάσχω στο τρίτο κατά σειρά  Grand Prix του 2016 για μένα. Στόχος και αυτή τη φορά η κατάκτηση μιας θέσης στο βάθρο των νικητών, αλλά και η άνοδος των προσωπικών μου επιδόσεων για αυτήν τη χρονιά.

Κλείνοντας θα ήταν παράλειψη μου αν δεν ευχαριστούσα τους τους προπονητές μου Σκαντζάκη, Βαρβεράκη και Ιωαννίδη και τους υπόλοιπους συνεργάτες μου. Και φυσικά τους ισχυρούς υποστηρικτές μου, που βρίσκονται δίπλα μου τόσο οικονομικά, όσο και ηθικά στηρίζοντάς με σε κάθε μου αθλητικό βήμα. Και δεν είναι άλλοι από τους ανθρώπους των εταιρειών ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλο μου χορηγό για 3η συνεχόμενη χρονιά, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., G&G – Ανασυσκευασίες,  ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., CRETA INTERCLINIC, MACRON, ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ.»

 

mesaralive.gr  03 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα