“Αναγκαία η κάρτα φιλάθλου για την επιβίωσή μας”

  12 July, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
“Αναγκαία η κάρτα φιλάθλου για την επιβίωσή μας”

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση από την ΠΑΕ ΟΦΗ για την κάρτα φιλάθλου, η διοίκηση του Ερασιτέχνη με ανακοίνωση που εξέδωσε, εξηγεί τους λόγους αυτής της κίνησης και καλεί τον κόσμο να ανταποκριθεί τόσο στην αγορά της, όσο και στην αγορά των διαρκείας της ΠΑΕ.

«Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι από φέτος θα ισχύσει η κάρτα φιλάθλου, την οποία εδώ και χρόνια έχουν καθιερώσει άλλες ομάδες στην Ελλάδα.

Τα έσοδα από την κάρτα φιλάθλου (10 ευρώ) θα διατεθούν μετά από συμφωνία με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αποκλειστικά στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, προκειμένου να μπορέσει να επιβιώσει και να καλύψει τις ανάγκες 8 τμημάτων και πάνω από 1.500 αθλητών που έχει σήμερα στη δύναμη του.

Αυτό το έσοδο θα είναι το μοναδικό από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και έρχεται να αντικαταστήσει τα ποσοστά που εκ του νόμου δικαιούτο να λαμβάνει το Ερασιτεχνικό σωματείο, χωρίς δυστυχώς, αυτό να επιτυγχάνεται τα τελευταία χρόνια.

Παρ’ όλα αυτά, ο ερασιτέχνης ΟΦΗ συνεχίζει με ίδιους πόρους, να κρατάει ψηλά τη σημαία, έχει την ομάδα βόλεϊ στην Α1 κατηγορία, την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην Α’ Εθνική, το σκάκι του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική, το μπάσκετ στη Β’ Εθνική, το στίβο στις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, το πόλο του ΟΦΗ σε άνδρες και γυναίκες σε εθνικές κατηγορίες και πολλές ατομικές επιτυχίες αθλητών του ΟΦΗ, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Είμαστε βέβαιοι ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε το σύλλογο μας  στην ελίτ του ελληνικού αθλητισμού, σε όλα τα αθλήματα».

 

  12 July, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ