Ανακάλυψε ότι ντυνόταν με γυναικεία ρούχα και την έδειρε μέχρι θανάτου

  26 November, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ανακάλυψε ότι ντυνόταν με γυναικεία ρούχα και την έδειρε μέχρι θανάτου

Ο Ρόντρικ Ντίκιν – Γουάιτ χτύπησε την αρραβωνιαστικιά του μέχρι θανάτου όταν εκείνη ανακάλυψε ότι ήταν crossdresser και ήθελε να τον εγκαταλείψει.

Ο Γουάιτ σκότωσε την 35χρονη Έιμι Πάρσονς την ώρα που έκανε μπάνιο, στο διαμέρισμά τους στο Γουάιτσαπελ στο ανατολικό Λονδίνο. Την παράτησε να αιμορραγεί γυμνή, έπειτα από φρικτά τραύματα που της κατάφερε στο κεφάλι με μια μεταλλική ράβδο.

Ο Γουάιτ καταδικάστηκε σε 17 χρόνια φυλάκισης και κατά την ανακοίνωση της απόφασης, η δικαστής δήλωσε ότι η Έιμι Πάρσονς σκοτώθηκε «με τον πιο άγριο, φρικτό και βάναυσο τρόπο».

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ειπώθηκε ότι η 35χρονη άρχισε να είναι δυστυχισμένη στη σχέση τους, ιδίως αφού ανακάλυψε ότι ο αρραβωνιαστικός της ντυνόταν με γυναικεία ρούχα.

Ο εισαγγελέας είπε σε προηγούμενη ακρόαση ότι «εκείνη ήταν δυστυχισμένη και ο Γουάιτ σύχνα ήθελε να φοράει γυναίκεια ρούχα όταν ήταν οι δυο τους». Έτσι ο Γουάιτ θύμωσε όταν η Έιμι Πάρσονς έκανε σχέση με έναν συνάδελφο της μόλις λίγες εβδομάδες πριν τη δολοφονία της. 

«Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι (η Πάρσονς) θα τον εγκατέλειπε και χρησιμοποίησε μία μεταλλική ράβδο και τη χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι μέχρι να πεθάνει» είπε ο εισαγγελέας.

 

  26 November, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα