Χανιά: Του έβγαλε το μάτι γιατί νόμιζε ότι τον στραβοκοίταξε

  23 February, 2022 ΑΡΘΡΑ
Χανιά: Του έβγαλε το μάτι γιατί νόμιζε ότι τον στραβοκοίταξε

«Οι γιατροί φοβούνται και για το άλλο» λέει το θύμα

Περιστατικό αδιανόητης βιαιότητας έλαβε χώρα στην Κρήτη, όταν 22χρονος άνδρας επιτέθηκε σε 47χρονο και του έβγαλε το μάτι επειδή θεώρησε ότι τον «στραβοκοίταξε». Το θύμα της επίθεσης αλλά και ο δικηγόρος του, Γιάννης Μαρακάκης μίλησαν στην εκπομπή του OPEN, «Ώρα Ελλάδος» και περιέγραψαν την αποτρόπαια επίθεση. Όπως εξήγησε ο συνήγορος του θύματος, η επίθεση έγινε το βράδυ των Φώτων, όταν οι δύο άνδρες έβγαιναν από καφενείο

«Δεν νοείται αυτό το οποίο συνέβη. Μετά το έγκλημα με το βιτριόλι δεν έχουμε ξαναδεί πιο απόκοσμη επίθεση και μάλιστα από άγνωστο άνθρωπο. Ο δράσης νόμιζε ότι το θύμα τον στραβοκοίταξε, του απηύθυνε τον λόγο λέγοντάς του “γιατί με θωρείς έτσι;” και ενώ 47χρονος που δεν έδωσε σημασία καθώς θεώρησε ότι ο νεαρός ήταν έτοιμος για καβγά, προχωρούσε προς το αυτοκίνητό του, δέχτηκε επίθεση από πίσω», ανέφερε ο κύριος Μαρακάκης και εν συνεχεία περιέγραψε την επίθεση.

 

«Πήγε να του βγάλει τα μάτια. Έβαλε τα δυο του δάχτυλα από κάθε χέρι μέσα στα μάτια του», σημείωσε και τόνισε ότι αμέσως μετά το θύμα δέχτηκε και δεύτερη επίθεση. «Έπεσε κάτω φανερά τραυματισμένος και στα δυο του μάτια και εν συνεχεία ενεπλάκησαν και οι υπόλοιποι φίλοι του δράστη που πήγαν να τον απομακρύνουν». Σύμφωνα με τον δικηγόρο, μόλις ο δράστης απελευθέρωσε τα χέρια του ξαναεπιτέθηκε στο αριστερό μάτι του 47χρονου και μετά από λίγο σήκωσε σιδερολοστό και προσπάθησε να τον χτυπήσει το θύμα, το οποίο όμως σκόνταψε και γλίτωσε από τη νέα επίθεση.

«Με τον σιδερολοστό ο 22χρονος χτύπησε έναν από τους φίλους του που στεκόταν δίπλα και ο άνθρωπος έκανε 40 ράμματα», ανέφερε ο κ. Μαρακάκης και επεσήμανε ότι η βίαια επίθεση δεν τελείωσε εκεί. «Μετά το χτύπημα με τον σιδερολοστό, ο 22χρονος πήγε και αποτελείωσε τον 47χρονο βγάζοντας του το μάτι», πρόσθεσε.

Θύμα της επίθεσης: «Το μάτι έχει χαθεί και οι γιατροί φοβούνται για το άλλο»

 

Ο κ. Νίκος, το θύμα της βίαιης επίθεσης, μίλησε στο OPEN για την κατάσταση της υγείας του. «Έχει αλλάξει η ζωή μου. Έχω μεγάλο πρόβλημα. Παίρνω αγωγή και οι γιατροί λένε ότι είναι πιθανό να επηρεάσει και το άλλο μάτι. Απλά προσπαθώ να συνεχίσω τη ζωή μου με τα καινούργια δεδομένα», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «το μάτι έχει χαθεί, δεν υπάρχει ελπίδα. Τώρα κοιτάζουμε να σώσουμε το άλλο».

Για τον δράστη της επίθεση και την παρέα του, ο κ. Νίκος σημείωσε ότι δεν γνώριζε κανέναν από την παρέα του δράστη και ότι ουδέποτε στραβοκοίταξε κάποιον . «Πιθανόν είχαν πιει τα παιδιά, δεν ξέρω τι είχε γίνει και έγινε όλο αυτό το περιστατικό με αποτέλεσμα να χάσω το μάτι του».

«Μου είπε “τι με κοιτάς έτσι, τι με θωρείς;”. Εγώ πήγα να φύγω με τον φίλο μου, να πάμε σπίτια μας. Όταν γύρισα την πλάτη μου δέχτηκα την επίθεση από πίσω και στα δύο μάτια. Μετά την τρίτη επίθεση, εγώ πήγα στο νοσοκομείο και κρατούσα το μάτι μου», σημείωσε και ξεκαθάρισε ότι δεν δέχτηκε καμία συγγνώμη από τον 22χρονο. Ο κ. Νίκος μάλιστα πρόσθεσε ότι ο δράστης είναι στην ηλικία των παιδιών του.

 

Ο δικηγόρος του θύματος πρόσθεσε ότι υπάρχουν καταγεγραμμένα βίντεο από το σημείο της επίθεσης, από παρακείμενο κατάστημα που διαθέτει δύο κάμερες.

 

  23 February, 2022 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα