Ανακοινώνει την υποψηφιότητα της για τον Δήμο Ηρακλείου η Β. Σχοιναράκη!

cretalive.gr  07 March, 2019 ΑΡΘΡΑ
Ανακοινώνει την υποψηφιότητα της για τον Δήμο Ηρακλείου η Β. Σχοιναράκη!

Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις

Σε μία δημόσια εκδήλωση που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 14 Μαρτίου η πρώην νομάρχης και βουλευτής Βαγγελιώ Σχοιναράκη θα δημοσιοποιήσει την πρόθεσή της να είναι υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου. Ήδη από τις αρχές Φεβρουαρίου το cretalive.gr σας είχε ενημερώσει για τις διαθέσεις και τις προθέσεις της κας. Σχοιναράκη και πλέον η ίδια δηλώνει πανέτοιμη να μπει στην κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, ενώ στο επιτελείο της επικρατεί αναβρασμός για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου και του προγράμματος.

Η υποψηφιότητα της, αν και γνωστή, δημιουργεί νέα δεδομένα στο αυτοδιοικητικό παζλ, με τους υποψηφίους δημάρχους να φτάνουν αισίως τους 10! Β. Λαμπρινός, Γ. Κουράκης, Ηλ. Λυγερός, Λ. Σταρίδα, Δ. Βρύσαλης, Γ. Σισαμάκης, Ευρ. Κουκιαδάκης, Π. Ινιωτάκης είναι οι έως τώρα "επίσημοι' και σε αυτούς προσθέστε τη Β.Σχοιναράκη αλλά και τον Μ. Βασιλάκη εκ μέρους της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας - μία υποψηφιότητα που επίσης αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Εκτός αυτών, ζητούμενο παραμένει τι θα αποφασίσει η Άμεση Δημοκρατία ενώ με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για συγκρότηση ψηφοδελτίου με την συμμετοχή στελεχών της ΛΑΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

 

cretalive.gr  07 March, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα