Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα αξιολόγησης για τους Νέους Γεωργούς

mesaralive.gr  11 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα αξιολόγησης για τους Νέους Γεωργούς

Η Περιφέρεια Κρήτης ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την ανάρτηση των Πινάκων Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης των Αιτήσεων υποβολής ένταξης στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, σύμφωνα με την 141104/10-07-2017 και ΑΔΑ:ΨΕΩΠ7ΛΚ-ΟΗΒ απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης.

Ειδικότερα, συμπεριλαμβάνεται  πίνακας με  1198 δικαιούχους, με συνολικό ποσό δημόσιας δαπάνης 24.611.000,00 ευρώ,  για τους οποίους δεν απαιτείται προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών.  Επίσης, πίνακας με 34  εν δυνάμει δικαιούχους , με συνολικό ποσό δημόσιας δαπάνης 720.000,00 ευρώ,  για τους οποίους  απαιτείται προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών σε διάστημα ενός μήνα από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης. Επιπλέον, αναρτήθηκαν οι  πίνακες με τους 451επιλαχόντες και τους 83 απορριπτόμενους.

Η Περιφέρεια Κρήτης με σχετικά έγγραφα και επαφές με τις αρμόδιες Υπηρεσίες Διαχείρισης και Εφαρμογής του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διεκδικεί  επιπλέον χρηματοδότηση προκειμένου να ενταχθεί στο Υπομέτρο 6.1 το σύνολο των υποψηφίων. 

 Οι υποψήφιοι των οποίων οι αιτήσεις έχουν  συμπεριληφθεί στον Πίνακα Αποτελεσμάτων έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης. Η υποβολή των ενστάσεων γίνεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της έκδοσης της απόφασης του Περιφερειάρχη. Όσοι δικαιούχοι δεν επιθυμούν την ένταξη τους στο Υπομέτρο 6.1. θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση μη ένταξης εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης.  

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης (www.crete.gov.gr/ - Δράσεις – Πρωτογενής Τομέας- Προγράμματα-Νέοι Γεωργοί).

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

 

mesaralive.gr  11 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ