Άνδρας εντοπίστηκε κατασφαγμένος

mesaralive.gr  22 December, 2018 ΑΡΘΡΑ
Άνδρας εντοπίστηκε κατασφαγμένος

Νεκρός είναι ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων, ο οποίος βρέθηκε κατασφαγμένος το πρωί της Παρασκευής στα Σεπόλια. O άνδρας εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος από περαστικό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ellada.press.gr ο άνδρας εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος από περαστικό να χάνει αίμα, και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ωστόσο τα τραύματα που είχε σε θώρακα και λαιμό ήταν θανάσιμα, με αποτέλεσμα να χάσει τελικά την μάχη με τη ζωή.

Μαχαιριές στην κοιλιά και άλλα σημεία του σώματός του είχε δεχθεί άγνωστος άνδρας, ο οποίος εντοπίσθηκε περίπου στις επτά σήμερα το πρωί στην οδό Μάχης Πόγραδετς 7-9, στα Σεπόλια, από διερχόμενο πολίτη.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος από περαστικό να χάνει αίμα, και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ωστόσο τα τραύματα που είχε σε θώρακα και λαιμό ήταν θανάσιμα, με αποτέλεσμα να χάσει τελικά την μάχη με τη ζωή.

Ο άνδρας διακομίσθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου όμως, υπέκυψε στα τραύματά του. Πάνω του δεν έφερε κανένα στοιχείο που να δηλώνει την ταυτότητά του και έτσι, προς το παρόν, οι έρευνες της αστυνομίας κινούνται στα τυφλά. Προς το παρόν η αστυνομία δεν γνωρίζει τίποτα για τον δoλoφovημένο, καθώς πάνω του δεν βρέθηκε ταυτότητα η κάτι άλλο που να δηλώνει τα στοιχεία του.

Πλέον την υπόθεση αναλαμβάνει το τμήμα αvθpωπoktονιών, και μέσω των αποτυπωμάτων αναμένεται να διαπιστωθεί το αν πρόκειται για άτομο με συμμετοχή σε εγκληματικές ενέργειες η όχι.

 

mesaralive.gr  22 December, 2018 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα