Ανοιξιάτικες ευχές  «σκόρπισαν» τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Πόμπιας (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  01 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Ανοιξιάτικες ευχές  «σκόρπισαν» τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Πόμπιας (Φωτογραφίες)

Φωτο: mesaralive.gr

Μια όμορφη έκπληξη επιφύλαξαν σήμερα οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Πόμπιας σε όλους όσους βρίσκονταν το πρωί στο Δημαρχείο Φαιστού, σκορπώντας νότες ανοιξιάτικες.

Οι μικροί μαθητές συνοδεία της Νηπιαγωγού κ. Βάλιας Λεμονάκη και  εκπροσώπου των γονέων ,  επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Αρμουτάκη αλλά και όλα τα γραφεία του Δήμου, τραγουδώντας τα κάλαντα του Μάρτη. Τα παιδιά καλωσορίζοντας με το δικό τους τρόπο την άνοιξη, μοίρασαν στεφάνια που έφτιαξαν στο Νηπιαγωγείο Πόμπιας. Η μικρή τους εκδρομή όμως είχε και συνέχεια, αφού επισκέφθηκαν την Αγροφυλακή και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στην Πόμπια, ενώ στη συνέχεια πήγαν πόρτα πόρτα στο χωριό λέγοντας τα κάλαντα του Μάρτη!  Έκπληξη περίμενε και τους ακροατές της εκπομπής Πρωινή Πτήση, αφού οι μαθητές τραγούδησαν τα κάλαντα και on air!

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια τόσο στην Νηπιαγωγό κ. Βάλια Λεμονάκη, όσο και στον κ. Μιχάλη Φουστανάκη οδηγό του λεωφορείου που πήγε την όμορφη αυτή παρέα από το Νηπιαγωγείο της Πόμπιας στις Μοίρες. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τα παιδιά, ήταν και το μέλος του Συλλόγου Γονέων κ. Έρια Μαλαδάκη, η οποία συνέδραμε σε  όλη αυτή την όμορφη παρουσία των παιδιών που έφεραν την Άνοιξη στις καρδιές όλων όσων είχαν την ευκαιρία να τα απολαύσουν ακουστικά και οπτικά!!!!

Εμείς να ευχηθούμε και του χρόνου!!!!!

 

mesaralive.gr  01 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα