Γιορτή για την ελπίδα και το όνειρο από τους μαθητές της Πόμπιας (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  11 June, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Γιορτή για την ελπίδα και το όνειρο από τους μαθητές της Πόμπιας (Φωτογραφίες)

Το ζεστό χειροκρότημα όλων όσων βρέθηκαν στον αύλειο χώρο του σχολείου τους, κέρδισαν οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, του Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Σχολείου στη Πόμπια!!!!

Οι λιλιπούτιοι «ηθοποιοί», «χορευτές» και «τραγουδιστές» σκόρπισαν νότες δροσιάς και ελπίδας σε μια πολύ όμορφη γιορτή που διοργανώθηκε από τα σχολεία!!!! Διευθύνσεις και εκπαιδευτικοί προετοίμασαν τα παιδιά γι΄ αυτήν την εξαιρετική παρουσίαση με την οποία αποχαιρέτησαν την σχολική χρονιά, ενώ ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων για άλλη μια φορά προσέφερε την πολύτιμη βοήθειά του  στην διοργάνωση!

Γλυκός αποχαιρετισμός

Αξίζει να σημειωθεί ότι η όμορφη αυτή γιορτή έκλεισε με ένα γλυκό αποχαιρετισμό! Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου  αποχαιρέτισαν τα παιδιά της έκτης τάξης που αποφοίτησαν  με ένα ιδιαίτερο τρόπο!

Συγκεκριμένα, εννέα παιδιά  αποχαιρέτισαν το δημοτικό και εννέα παιδιά μπαίνουν από τη νέα σχολική χρονιά στο δημοτικό. Γι΄ αυτό το λόγο και τα παιδιά τα οποία του  χρόνου θα φοιτήσουν στην πρώτη τάξη, αποχαιρέτησαν τα  παιδιά της έκτης που από του χρόνου θα φοιτούν στο Γυμνάσιο με ένα εκπληκτικό χορευτικό. Δίνοντας  τους μπαλόνια που το κάθε ένα πάνω έγραφε ευχές για τα παιδιά της  έκτης,  ελπίζοντας ότι θα πραγματοποιηθούν!!!! Τα μπαλόνια αφέθηκαν στο τέλος να φύγουν ψηλά στον ουρανό!!!!  Ακλούθησαν ομαδικά παιχνίδια και η γιορτή έκλεισε με χορό από τους δασκάλους και τους γονείς.

Ο Σύλλογος Γονέων με ευχαριστήριό του, απευθύνει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και τους δασκάλους τους για το υπέροχο αποτέλεσμα και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή!  Επίσης ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στο στήσιμο της εκδήλωσης και στο ψήσιμο στην ψησταριά που ακολούθησε μετά τη γιορτή, καθώς και τον  κ.  Λεμονάκη απο τον Ζαρό που όπως κάθε χρόνο έτσι και  φέτος βοήθησε με τα μηχανήματα του να πραγματοποιηθεί η γιορτή . Ο Σύλλογος τελειώνοντας εύχεται καλό καλοκαίρι σε όλους και ανανεώνει το ραντεβού για τη νέα σχολική χρονιά!!!

 

mesaralive.gr  11 June, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα