Ανώγεια: Ο μοιραίος διάλογος που οδήγησε στο φονικό

  04 May, 2020 ΑΡΘΡΑ
Ανώγεια: Ο μοιραίος διάλογος που οδήγησε στο φονικό

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο γιος του 63χρονου

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 29χρονος , ο οποίος παραδόθηκε την Κυριακή στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ισχυρίζεται ότι το μοιραίο βράδυ του Σαββάτου καθόταν σε μία καρέκλα έξω από το σπίτι, όταν πέρασε ο Γιώργος Ξυλούρης και βλέποντάς τον, του είπε «γκεσταπίτες».

Ο 29χρονος, τότε, ενοχλημένος τον ρώτησε: «Ήντα έχεις με τον πατέρα μου;»

Οι δύο άνδρες μάλωσαν και ο 29χρονος κατάφερε μια γροθιά στο πρόσωπο του Ξυλούρη. Τρίτοι μπήκαν στη μέση και τους χώρισαν.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, ο 30χρονος Ξυλούρης πήγε στο σπίτι του και ο 29χρονος μπήκε στο δικό του για να κάνει μπάνιο.

Δέκα λεπτά αργότερα, όπως αναφέρει ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, άκουσε έναν πυροβολισμό και τη μητέρα του να ουρλιάζει «τον άνδρα μου, τον άνδρα μου!».

Ο 29χρονος άνοιξε το συρτάρι, πήρε το όπλο και βγήκε έξω, όπου αντίκρισε τη μητέρα του να στέκεται, σε κατάσταση αλλοφροσύνης, και μπροστά της δύο άνδρες.

Πλησιάζοντας αναγνώρισε ότι ο άνδρας που κείτονταν στο έδαφος ήταν ο πατέρας του. Όπως ανέφερε ο 29χρονος, ανασήκωσε το κεφάλι του και διαπίστωσε ότι δεν αντιδρούσε και τότε «άδειασε» το δικό του πιστόλι στον Ξυλούρη, ο οποίος ήταν γονατιστός και είχε ακόμα στραμμένο το πιστόλι προς τον Καλομοίρη.

 

  04 May, 2020 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα