ΑΟΤ: Απογοήτευση, αλλα και πίστη για καλύτερες μέρες

patris.gr  31 January, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
ΑΟΤ: Απογοήτευση, αλλα και πίστη για καλύτερες μέρες

Απογοήτευση επικρατεί στο Τυμπάκι μετά και τη νέα ήττα από την Αγία Παρασκευή με 1-0 που κράτησε την ομάδα στην  προτελευταία θέση της Γ’ Εθνικής με μόλις 4 βαθμούς, ωστόσο στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να μην παραδώσουν τα όπλα.

Η απόσταση από την γραμμή σωτηρίας έφτασε πλέον στους 12 βαθμούς με το πρωτάθλημα να θέλει ακόμα δυο αγωνιστικές και ένα ολόκληρο γύρο για να ολοκληρωθεί και στον ΑΟΤ προσπαθούν να φανούν ψύχραιμοι και να κυνηγήσουν όσες πιθανότητες έχουν.

Ο Μιχάλης Κουτεντάκης, μετά την ήττα της ομάδας εντός έδρας από την Αγία Παρασκευή τόνισε ότι η ομάδα του αν και είναι σε δύσκολη θέση μπορεί στην συνέχεια και με τις προσθήκες που είχε να φανεί πιο ανταγωνιστική.  «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που έπρεπε να το πάρουμε. Θεωρώ ότι έγινε ένα παιχνίδι μέτριο και οι προσπάθειες των δύο ομάδων ήταν δύσκολες σ’ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο.

Όποια ομάδα κατάφερνε να σκοράρει, θα έπαιρνε και τη νίκη. Δεν καταφέραμε να προηγηθούμε εμείς, ο αντίπαλος με μία ευκαιρία έκανε το γκολ και θα μπορούσε να κάνει και δεύτερο μετά. Για εμάς τα πράγματα είναι δύσκολα, η ομάδα θα πρέπει να πάρει βαθμούς, θεωρώ ότι όταν μπουν και οι καινούργιοι παίκτες θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Για την  υπόθεση παραμονής, πρόσθεσε: «Για να προλάβουμε, θα πρέπει να πάρουμε και εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτή είναι η αλήθεια. Δε νομίζω να έχει κριθεί κάτι».

Ο ΑΟΤ θα ενισχυθεί στα επόμενα παιχνίδια με τους Καμνέλιους, Σίλβα ενώ αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο Αλέκος Ζαφείρης μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στην ομάδα.

Ο Ζαφείρης συμμετείχε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος  πέρυσι στην Α1 ΕΠΣΗ, ενώ είχε συμβολή και στην κατάκτηση της ανόδου  στην Γ’ Εθνική.

 

patris.gr  31 January, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα