Απαγωγείς: Aπό τον Μιχάλη θα θυμάστε τα τελευταία γράμματα

  07 October, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Απαγωγείς: Aπό τον Μιχάλη θα θυμάστε τα τελευταία γράμματα

Μηνύματα που προκαλούν τρόμο και … δέος με αναφορές για δολοφονία του Μιχάλη Λεμπιδάκη που θα φύγει «ήσυχος και ανακουφισμένος», για απόδοση εκ των υστέρων ευθυνών σε οικείους του αλλά και για «λανθασμένη συνεργασία με αστυνομικούς που κοιτάζουν μόνο τα γαλόνια τους», είχαν στείλει οι απαγωγείς του 54χρονου επιχειρηματία στους γεμάτους αγωνία συγγενείς του.

Επιπλέον στα ίδια μηνύματα οι απαγωγείς αυτοαναφέρονταν ως «στυγνοί και αδίστακτοι», επιχειρώντας να «σατιρίσουν» χαρακτηρισμούς των ΜΜΕ.

Τα άγνωστα αυτά μηνύματα - στα μέσα Αυγούστου - των απαγωγέων που παρουσιάζει «Το Βήμα» ίσως καταδεικνύουν μία από τις πιο δραματικές πτυχές της 6μηνης ομηρίας, με αίσιο τέλος, του 54χρονου επιχειρηματία.

Με τους απαγωγείς στα ίδια μηνύματα να σπεύδουν να αναφέρουν ότι οι έρευνες και οι παρακολουθήσεις από την ΕΛ.ΑΣ ορισμένων υπόπτων, εκείνη την περίοδο, ήταν χωρίς αντίκρισμα! Με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να σημειώνουν ότι αντιθέτως αυτή η αναφορά αποτελούσε δείγμα ότι η έρευνά τους - είχε προηγηθεί έλεγχος σε κατοικία κοντά στα Σφακιά - ήταν σε καλό σημείο. Καθώς όπως τόνιζαν «ήξεραν οι απαγωγείς ποιους παρακολουθούσαμε και σε ποιες ενέργειες προχωρούσαμε. Και γιατί άραγε να τους νοιάζει γιατί εμείς υποπτευόμαστε τάχα λάθος άτομα;».

 

neakriti.gr

 

  07 October, 2017 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα