Απίστευτο κι όμως αληθινό... Την ενημέρωσαν ότι είναι .... πεθαμένη!!!

mesaralive.gr  31 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Απίστευτο κι όμως αληθινό... Την ενημέρωσαν ότι είναι .... πεθαμένη!!!

φωτο:mesaralive.gr

Κι όμως συνέβη και αυτό!

Μια μεσαρίτισσα που έκανε τα δικαιολογητικά που χρειάζονταν στο πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, είδε την αίτησή της να απορρίπτετε λόγω... θανάτου.

Ναι καλά διαβάζετε.... το σύστημα την έβγαλε... νεκρή. Η αιτιολογία μη έγκρισης της παροχής γράφει ξεκάθαρα «Ένδειξη θανάτου Εθνικού Μητρώου ΑΜΚΑ».

Εν ολίγοις, η συγκεκριμένη κυρία, φαίνεται πεθαμένη για το πρόγραμμα  Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, ωστόσο όταν ζήτησε εκτύπωση του ΑΜΚΑ της,  το έγγραφο ήταν  απολύτως φυσιολογικό.

Όπως βέβαια φυσιολογικά ήταν όλα και όταν κατέθεσε την φορολογική της δήλωση και μάλιστα πλήρωσε και την πρώτη δόση που έληγε τέλη Ιουλίου!

«Εκεί κανείς δεν μου είπε ότι είμαι πεθαμένη» λέει η ίδια μιλώντας στο mesaralive.gr εκφράζοντας την οργή της για το σοκ που υπέστη.

Μάλιστα τονίζει ότι έχει ήδη ενημερώσει τον δικηγόρο της και προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου επιφυλασσόμενη για κάθε νόμιμο δικαίωμά της…..

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως λέει η ίδια, θεωρούσε αυτονόητο ότι η αίτησή της θα εγκριθεί, αφού πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα τέκνα και πολύ χαμηλό αγροτικό εισόδημα. ωστόσο αντί της έγκρισης ήρθε η απόρριψη και μάλιστα με μια αιτιολογία που όπως της είπε η υπάλληλος του ΚΕΠ στις Μοίρες, πρώτη φορά βλέπει ως αιτία απόρριψης αίτησης….

Μετά από αυτό το μόνο που μπορεί να σχολιάσει κανείς είναι… «και μη χειρότερα»….

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  31 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα