Από τα Λινοπεράματα στον Καρτερό οι αγρότες

mesaralive.gr  06 February, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Από τα Λινοπεράματα στον Καρτερό οι αγρότες

"Πολιορκημένο" το Ηράκλειο - Με απόφαση του συντονιστικού οργάνου των αγροτών οι αποκλεισμοί των εθνικών οδών συνεχίζεται κανονικά

Παρά το χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού και τη βροχή που ... δε σταματάει οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα στην Κρήτη, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις ενάντια στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Από τις 17.30 περίπου, με απόφαση του συντονιστικού οργάνου των αγροτών το μπλόκο στα Λινοπεράματα άνοιξε, ενώ οι αγρότες από εκεί μετακινήθηκαν στον Καρτερό για να ενισχύσουν το εκεί κέντρο του αγώνα.

Οι αγρότες θα διανυκτερεύσουν στο δρόμο, στον κόμβο Καρτερού, χωρίς ωστόσο να παρεμποδίζουν τη διέλευση των οχημάτων.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα συνεδριάσει το συντονιστικό όργανο των αγροτών προκειμένου να αποφασίσουν για τις κινητοποιήσεις της ερχόμενης εβδομάδας

Πρωϊνό .. έμφραγμα

Μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν το πρωί της Παρασκευής στην Εθνική Οδό  από τον κόμβο Παπαναστασίου μέχρι τον Γιόφυρο, εξαιτίας των αγροτικών μπλόκων στο πλαίσιο κινητοποιήσεων ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. 

Το πρωί τα αυτοκίνητα είχαν φρακάρει με τους οδηγούς να έχουν αγανακτήσει από την ταλαιπωρία. Ακινητοποιημένα ήταν τα οχήματα στην Εθνική , στο σημείο εξόδου από τον Άγιο Ιωάννη Χωστό ενώ ίδια ήταν η εικόνα  στην Χριστομιχάλη Ξυλούρη και στην άνοδο προς ΔΕΗ.

Το μεσημέρι, οι αγρότες έστησαν μπλόκο στα Λινοπεράματα ενώ ως επίσης μπλόκο είχε στηθεί στον Καρτερό.

 

 

cretalive.gr

 

mesaralive.gr  06 February, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα