Από τις μπαλωθιές στο γάμο στο σκαμνί για ... απόπειρα ανθρωποκτονίας !

  22 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Από τις μπαλωθιές στο γάμο στο σκαμνί για ... απόπειρα ανθρωποκτονίας !

Πως ένα όπλο έβαλε σε μπελάδες έναν 38χρονο άνδρα

Ένα Καλάσνικοφ στάθηκε η αιτία για να καθίσει στο εδώλιο κατηγορούμενος για ... απόπειρα ανθρωποκτονίας ! Ο λόγος για έναν 38χρονο από τη Μεσαρά που εξ αιτίας αυτού του όπλου ως φαίνεται μπήκε σε σοβαρούς μπελάδες και βρέθηκε να δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου. 

Η ακροαματική διαδικασία αφορούσε στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ζευγαριού από το Καλαμάκι. Σύμφωνα με τη δικογραφία το ζευγάρι δέχτηκε ένοπλη επίθεση καθώς έφευγε από την ταβέρνα ιδιοκτησία του. Ενώ είχε μπει στο αυτοκίνητο δέχτηκε πυροβολισμούς από άγνωστο δράστη με όπλο της επίθεσης ένα καλάσνικοφ. 

Πολύ καιρό αργότερα ο 38χρονος κατηγορούμενος είχε πάει σε ένα γάμο και έριξε μπαλωθιές με καλασνικοφ. Ο 38χρονος συνελήφθη από την αστυνομία ενώ το όπλο κατασχέθηκε. Από την εργαστηριακή έρευνα προέκυψε ότι το καλάσνικοφ που κρατούσε στο γάμο ήταν το ίδιο με αυτό της επίθεσης εναντίον του ζευγαριού με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί κατηγορούμενος. 

Ο ίδιος στην απολογία τους στο δικαστήριο υποστήριξε ότι δεν είχε σχέση με την απόπειρα ανθρωποκτονίας και πως είχε δανειστεί το όπλο από ένα άλλο άτομο από τη Μεσαρά το οποίο και κατονόμασε. Το δικαστήριο τον απάλλαξε από τις κατηγορίες ενώ αποφάσισε να γυρίσει η δικογραφία και να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του ανθρώπου που κατονόμασε ο 38χρονος.

 

cretalive.gr

 

  22 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ