Από το Τυμπάκι στην...Ουγκάντα - Η αξιέπαινη προσπάθεια ενός Μεσαρίτη!

mesaralive.gr  28 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Από το Τυμπάκι στην...Ουγκάντα - Η αξιέπαινη προσπάθεια ενός Μεσαρίτη!

Μια παρέα φίλων είναι έτοιμη να ταξιδέψει στην Ουγκάντα

Είναι από τις περιπτώσεις των ανθρώπων που πραγματικά με τις πράξεις τους καταδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να ενεργούμε και να σκεπτόμαστε.

Ο λόγος για τον Κώστα Κολυμπιανάκη, έναν επαγγελματία εικονολήπτη από το Τυμπάκι, ο οποίος μέσα από μια δράση που πραγματοποιείται και μια συλλογική προσπάθεια, ετοιμάζεται να ταξιδέψει ως την Ουγκάντα, με στόχο την στήριξη των ανθρώπων που διαμένουν εκεί.
Και δεν είναι ο μοναδικός, καθώς αποτελεί μέρος μιας παρέας φίλων - συνολικά πέντε- οι οποίοι αποφάσισαν να μεταβούν στην περιοχή Bombo της Ουγκάντα, με στόχο να βοηθήσουν 600 παιδιά που φιλοξενούνται σε Ορφανοτροφείο της περιοχής!

Στην προσπάθεια τους αυτή εχουν βρει πάρα πολλούς συμπαραστάτες, ανάμεσα στους οποίους και την «Πολιτεία Τυμπακίου». Τα μέλη αυτής της Κίνησης, θέλοντας να ενισχύσουν το έργο και την προσπαθεια του κ. Κολυμπιανάκη και των συνοδοιπόρων του, τους δώρισαν έναν υπολογιστή για να μπορέσουν να μεταδώσουν εύκολα τις πληροφορίες που θέλουν στα μικρά παιδιά!

Οι πέντε φίλοι, ταξιδεύουν για την χώρα της Αφρικής, έχοντας στις αποσκευές τους και πάρα πολλές προμήθειες, που προέρχονται από τη στήριξη των συμπολιτών μας! Θα μείνουν συνολικά 2 εβδομάδες (κάποια μέλη της ομάδας θα καθίσουν μία εβδομάδα) και μέσα σε αυτό το διάστημα θα μαγειρεύουν, θα διασκεδάζουν και θα προσπαθήσουν να μεταδώσουν Γνώση και πληροφορία στα μικρά παιδιά του ορφανοτροφείου.
 
Τα χρήματα που συγκέντρωσαν με πολύ κόπο  είναι αρκετα για να προσφέρουν βοήθεια, ενώ αξίζει να επισημανθεί πως ολα τα προσωπικά έξοδα για το ταξίδι τα πληρώνουν οι ίδιοι!
 

 

mesaralive.gr  28 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα