Αποχαιρετούν την Κάλλια που χάθηκε στην άσφαλτο

  16 August, 2019 ΑΡΘΡΑ
Αποχαιρετούν την Κάλλια που χάθηκε στην άσφαλτο

Τελευταίο… αντίο για την 32χρονη Κάλλια

Σήμερα θα τελεστεί η κηδεία της 32χρονης Κάλλιας που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Αγία Πελαγία,ανήμερα της Παναγίας σκορπώντας τη θλίψη σε συγγενείς και φίλους που θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία

Η εξώδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στα Καμίνια ενώ η σορός της 32χρονης  βρίσκεται στην εκκλησία από τη 1 το μεσημέρι.

Το φριχτό… τροχαίο

Όλα συνέβησαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στις 11 περίπου το πρωί όταν ένα αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει αναστροφή στην εθνική οδό στο ύψος της Παντάνασσας προκειμένου να μπει στο βενζινάδικο.

Κατά την αναστροφή δεν είδε την μοτοσικλέτα που έρχονταν με αποτέλεσμα το δίκυκλο να εμβολιστεί κυριολεκτικά στο αυτοκίνητο.

Χαροπαλεύει ο 34χρονος οδηγός της μηχανής

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 34χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας που συμμετείχε στο χθεσινό φριχτό τροχαίο επί της οδού Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος της Παντάνασσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο νεαρός άνδρας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς φέρει σοβαρά τραύματα σε πολλά σημεία του σώματός του.

«Ο 34χρονος είναι πολυτραυματίας. Φέρει τραύματα παντού στο θώρακα, το κεφάλι, τα άκρα ενώ έχουν επηρεαστεί και πολλά ζωτικά όργανα», επισημαίνει μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου νοσοκομείου, Γ. Μοσχοβάκης τονίζοντας παράλληλα πως τελικά ο 34χρονος δεν υπεβλήθη σε χειρουργείο.

«Τα τραύματα που φέρει ο 34χρονος είναι πολύ σοβαρά και χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργείο. Ωστόσο, οι γιατροί αφού τον σταθεροποίησαν αιμοδυναμικά έκριναν απαραίτητο, πριν το χειρουργείο, να εισαχθεί στην Εντατική για να δυναμώσει λίγο και μετά να υποβληθεί σε επέμβαση», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Μοσχοβάκης.

 

  16 August, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα