Αποχώρησε το Ποτάμι από το Κίνημα Αλλαγής

Την αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής αποφάσισε η Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων του κόμματος
Την αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής αποφάσισε η Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων του κόμματος, υιοθετώντας τη σχετική εισήγηση του Σταύρου Θεοδωράκη.
97 στελέχη ψήφισαν υπέρ της αποχώρησης, 16 κατά και 5 λευκά σε μία συνεδρίαση που δεν έλειψαν και οι αιχμές από τον Σταύρο Θεοδωράκη για τα σενάρια που θέλουν το κόμμα του να στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ αντικαθιστώντας τους ΑΝΕΛ.
Η συνεδρίαση ήταν κλειστή και ξεκίνησε με ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, εισηγήθηκε στα στελέχη του Ποταμιού την αποχώρηση.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ανέφερε ότι ο αρχικός του στόχος, που ήταν να διευρυνθούν οι δυνάμεις στο Κίνημα Αλλαγής, δεν επετεύχθη και ως εκ τούτου θεωρεί ότι η ενδεδειγμένη λύση αυτήν τη στιγμή είναι να χωρίσουν οι δρόμοι με το ΚΙΝΑΛ.
Δείτε επίσης
- Αναστέλλεται η λειτουργία 40 σχολείων στην Κρήτη
- Α.Σ Τυμπακίου: Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση
- Kέλλυ από...χρυσάφι και στην Ισπανία!
- “Καταδικάζουμε απερίφραστα την βίαιη επίθεση σε βάρος της εργαζομένης στην Υπηρεσία Καθαριότητας”
- TAE Μεσαράς: σύλληψη για ναρκωτικά στον Δ. Φαιστού
Σχετικά άρθρα
- Παραιτείται από επικεφαλής του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης
- Επανασυγκροτείται η κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού
- Η τραγικη ειρωνεια για το Γεροπόταμο και τους αγνοούμενους
- Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα-Αποχωρούν από το Ποτάμι Αμυράς και Ψαριανός!
- «Το Ποτάμι δεν μπορεί να σύρεται πίσω από τις κραυγές μισαλλοδοξίας της ΝΔ»